Виктория Бекъм кичи елхата на токчета

Виктория Бекъм кичи елхата на токчета
5 (100%) 4 votes

Рождество може да бъде светъл празник или опасно време, ако Виктория Бекъм реши да украси елхата сама. Тя го прави на токчета!

Виктория има стотици чифтове обувки с токчета, тези са високи 12 см и очевидно са най-подходящи за заниманието й

Виктория има стотици чифтове обувки с токчета, тези са високи 12 см и очевидно са най-подходящи за заниманието й

Казват, че Виктория дори вкъщи постоянно е покачена на висок ток. Страстта й към такива обувки е известна на цял свят, описват от medikforum.ru. Самата Виктория никога не е крила, че си пада по модерните обувки с невероятно тънки и високи токчета. Отчасти това е свързано със скромния й ръст, но по-скоро се е превърнало в нейна запазена марка – както сериозното лице без усмивка, с вечно надянати големи слънчеви очила.

Говори се, че колекцията й от обувки на токчета наброява стотици чифтове. Тя не е слизала от тях дори когато е била бременна или когато рита топка със синовете си. Сега вече се знае, че на токчета Вики Бекъм може да се покачи на стълбата, с чиято помощ украсява коледната елха. Става дума за 12-сантиметрови токчета, разбирате ли?!

Едно непредпазливо движение – и тя ще се срути от високото!

Въпросната снимка е събрала доста коментари в мрежата Instagram. Заради необичайния й фон в някои допускат, че това не е елхата на Виктория вкъщи, а в студио – тя позира, за да съхрани обичайния си образ и този път. И с какво точно е заета бившата спайска? На върха на елхата се кипри куклата Posh Spice – това бе прякорът на Виктория, докато беше част от групата Spice Girls.

Самата снимка е подписана с нещо като предупреждение: “Рождество може да бъде опасно за модерните момичета!”
Наистина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар