Мира Радева срещу Кремена Халваджиян

Мира Радева срещу Кремена Халваджиян
5 (100%) 2 votes

Яростен конфликт се развихри между двете дами пред очите на хиляди зрители на Нова ТВ

Мира Радева се нахвърли на Кремена Халваджиян

Мира Радева се нахвърли на Кремена Халваджиян

Поводът – цигарите и разбира се, оставането на забраната в сила, съобщава Pravda.bg. Кремена като един от най-изявените публични защитници се обяви против, казвайки че тя признава вредата от тютюневите изделия, но смята за дискриминация да се забранява на хората да пушат, защото ние от години говорим, че живеем в демокрация.

Мира Радева й опонира, че тенденциите в световен мащаб са към забрана на цигарите на публични места и България трябва да следва това развитие. Всеизвестна е вредата от пушенето, никой не забранява на пушачите да имат своя избор, но просто трябва да са на открити места, където със своето решение да пушат да не пречат на всички, които не са избрали това. Този спор е наистина безкраен, едно е вярно за всекиго обаче, цигарите не са полезни, затова пушачите са подложени на по-строг режим в сравнение с непушачите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Мира Радева срещу Кремена Халваджиян”

 1. 77

  Дек. 14. 2013

  БРАВО МИРА !!!!

 2. slavena

  Дек. 14. 2013

  tazi mira e mnogo otvratitelna

 3. димитрова

  Дек. 14. 2013

  Миро,Миро….ако беше овца щеше да умреш от глад.
  Като правиш френска любов, сигурно правиш операция от апендисит, та затова твоя Иво сам си прави френска любов…

 4. даймен

  Дек. 15. 2013

  Тая Кремена е пълно куку -какъв дизайнер кви пет лв ?Тез очила може да са супер модни но приличаш на кукумявка с тях бе Кременче ! А държанието ти беше толкоз пренебрежително към Мира ,което е характерно за невъзпитаните и тясно скроени хора !!! Хайде скрий се в палата си и там си пуши до насита ,проскубана патица !!

 5. Ана

  Дек. 15. 2013

  Значи на пушачите им се нарушават човешките права,а ако се разреши пушенето тогава не се ли нарушават правата на непушачите.В Щатите изобщо не се пуши,а ресторантите им са пълни въпреки че там твърд алкохол не се пие,а предлагат само вино.

 6. Ася

  Дек. 16. 2013

  Тая Камелия сигурно мирише на клпзет.

 7. Rumiana Asenova

  Дек. 16. 2013

  ne vidqh s kakvo mira srina kremena ? stiga ste poblikuvali glupost !po prinzip trqbva da ima zavedenia za pu6a4i i nepu6a4i !stiga v Evropa kakvo ima i kak jiveqt ! i v Evropa na 4as vzimat po 50 evro za rabota , a pri nas za mesez !zatova sme bolni i umirame pravi – gladni ,bez samo4uvstvie ,ot stres , a ne ot zigarite !!!!!! opomnete se hora -pu6a4 , nepu6a4 6tom ne si v politikata – umira6 ot zigari ha.haaaa !

Добавете коментар