Дейвид Бекйъм избира да бъде бавачка! (СНИМКИ)

Дейвид Бекйъм избира да бъде бавачка! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

38-годишният Дейвид Бекъм, който наскоро приключи спортната си кариера, признава, че обожава да си стои вкъщи и да се грижи за децата. В същото време Виктория Бекъм е напълно свободна да се занимава с бизнес-делата си в модата.

Сладката Харпър е слабост на татко Бекъм

Сладката Харпър е слабост на татко Бекъм

Цяла Великобритания уважава футболната звезда за привързаността му към децата; често го наричат “таткото на Великобритания”, описват от woman.ru. Неведнъж в ТВ-предавания Бекъм с удоволствие разказва за семейството и децата си, на които вече може да отделя повече време. Благодарение на рекламните си договори Бекъм и сега има годишен доход от 16 милиона паунда и може да си стои вкъщи, отдаден на четирите си деца.

“Сега съм нещо като татко-домакиня и това страшно ми харесва!” – признава Бекъм. Той отбелязва още, че и когато е бил най-ангажиран е намирал време да отведе синовете си на училище, да им приготви вечеря и да прекарва известно време с тях. Сега татко Дейвид става рано, откарва трите момчета на училище, а Харпър – в детската градина, и се връща вкъщи. След обяд маршрутът се повтаря. Аз съм татко на колела, шегува се Бекъм.

Дейвид Бекъм признава, че никога не му омръзва да се занимава с децата

Дейвид Бекъм признава, че никога не му омръзва да се занимава с децата

Дейвид признава също, че Виктория е неговата съдба и че страшно се гордее с нея и с успехите й в бизнеса. “Тя наистина впечатлява с успехите си – коментира още гордият съпруг. – Как ги постига? Наистина много работи. Освен това е отлична майка, безкрайно загрижена за Харпър и момчетата. Ето, в това е тайната на успехите й!”

През лятото на 1999-а, когато Дейвид и Виктория се женят, той има световна слава, а нейното бъдеще е в мъгла. Тогавашната група на сладката Вики (Posh Spice) – популярната Spice Girls, започвала да залязва. Сега семейство Бекъм са на върха със състояние, оценявано на 190 милиона паунда. Съпрузите са любящи родители на 14-годишния Бруклин, 11-годишния Ромео, 8-годишния Круз и двегодишната Харпър.

Днес Дейвид е напълно отдаден на семейството и поддържа балансите с апетитни рекламни договори. В същото време Виктория стремително лети към върха на световната мода. Компанията й Beckham Ventures в момента се оценява на 15 милиона паунда. Няма признаци за това, че Вики ще спре дотук и ще си остане вкъщи при Дейвид и децата. Ясно е, че те могат да си позволят всичко това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар