Разкриха шокиращата тайна на Станка Златева!

Разкриха шокиращата тайна на Станка Златева!
5 (100%) 3 votes

Станка Златева има сериозни проблеми в леглото!

Гордостта ни по борба Станка Златева има сериозни проблеми. Това разкри в интервю за предаването на Николета Лозанова певицата Ирина Флорин, която не се посвени да обяви пред цяла България неволите на Станка в леглото.

„Това момиче има големи проблеми в интимния живот. Разбрахме го всички, които бяхме в Къщата, защото тя сама се издаваше непрекъснато. С всеки, който започнеше да разговаря, Станка веднага извърташе темата и винаги заговаряше за креватните упражнения. Тя нон-стоп питаше кой какво и как прави под чаршафите. Извинявайте, но ако човек е наясно със себе си и няма проблеми, той не се държи така“, разприказва се Ирина Флорин.

stankaОбщо взето става ясно, че тя не е особено очарована от поведението на спортистите в Къщата. Вярно е, че са медалисти и национални шампиони, но това беше Вип Брадър, а не олимпиада, нали – пита певицата.

Най-готините хора в шоуто според нея са били Мира Радева, Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров, макар че категорично се възпротиви да коментира дали между нея и марионетката има нещо по-специално.

Флорин се ограничи и от темата за връзката й с големия водещ Кеворк Кеворкян, а единственото, което каза е, че е много грижовен и свестен мъж. Не можел да готви, но за една Нова година лично се запретнал да направи тържествената трапеза и да я изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Разкриха шокиращата тайна на Станка Златева!”

  1. SARA

    Дек. 15. 2013

    Да е жива и здрава и да продължава да тренира, защото тя това може, всичко друго няма смисъл да се коментира.

Добавете коментар