Самата изпълнителка разказа за ужаса си!

В огромен кошмар се превърнаха дните на наша обичана изпълнителка, след като самата тя призна, че е била застигната от проклятие. Става дума за русокосата сладурана Поли Генова, която пред всички заяви, че съперницата й в музикалния формат "Музикална академия" Кичка Бодурова й е направила магия.

Поли е абсолютно убедена, че Кичка се е намесила в енергийното й поле и му е повлияла отрицателно, за да може Поли да отпадне на финала на шоуто. "Не е нужно да е излизала от Къщата, за да ходи при някоя вещерка. Кичка въздейства само с погледа и ума си. На много пъти започваше да ме боли главата и виждах, че се вторачва в мен по особен начин. Магията може да я направиш само с една дума или мисъл", убедено е симпатичното миньонче.

pevicaВ края на краищата обаче, не Кичка Бодурова, а именно Поли обра гласовете на зрителите на финала на "Музикална академия", а Кичка така се разлюти и развихри, че отказа да присъства на купона след края на шоуто.

Като си припомним, че тя бе изключително недолюбвана от съквартирантите си, с които често влизаше в истерични скандали, бягството й от партито е съвсем обяснимо и нормално.

А дано след победата, и енергията на Поли да се изчисти от зла намеса!