Дебелашка шега! Вижте с кого се изгавриха в Къщата на Биг брадър!

Дебелашка шега! Вижте с кого се изгавриха в Къщата на Биг брадър!
5 (100%) 3 votes

Ридания и сълзи.

Дебелашка шега на Големия брат разтърси из основи Пилето на фолка Райна. 32-годишната чалга изпълнителка доста се жегна от намерението на Биг брадър да я окичи с еленови рога и червен нос в импровизирана коледна приказка, която трябваше да изиграят съквартирантите в Къщата.

След като се разрида неудържимо и категорично отказа да сложи белега на един от елените на най-желания старец, тя разказа на другия ден защо го е направила.

Фолк дивата откровено заяви, че прозряла дебелашкото намерение на Биг брадър да я уязви, понеже любимия й от миналото Коцето доста често и дълго й е „слагал” рога с безконечните си изневери.

raina s rogaТова Райнето не могла да приеме. А заради рогата и носа присъстващите в студиото на Ники Кънчев доста са се посмели на неин гръб и дори подхвърляли недвусмислени закачки и към гостуващото там бивше гадже.

Поради тази причина тя не ги сложила на себе си, а не заради инатливия й характер, както много от нейните партньори в Къщата я обвинявали.
Златка Райкова я успокои, че хората се гаврят, защото обичат сплетни и някой да се чувства зле.

Харесва им. Тази била и подбудата русокосата хубавица да пази дълбоко в себе си личния си живот.

Фолкаджийката тогава й разкри през сълзи, че вече пет години не може да открие любовта. Но знае, че тя не е мит и все още я има в нашия прагматичен цвят.

Искрено се зарадвала, когато фитнес инструкторът Финдо на излизане от Къщата не забравил да вземе цветя, които да ги поднесе на любимата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар