Тежък удар за Пламен Медаров!

Тежък удар за Пламен Медаров!
5 (100%) 3 votes

Чаровникът е наранен жестоко!

Жестоко наранен е любимецът от Вип Брадър Пламен Медаров. Привидно най-големият непукист от Къщата на Виповете получи тежък удар, който го съкруши.

След като Пламен с лека ръка отхвърли чувствата на влюбената в него поп певица Йоана, той самият се превърна в жертва на любовта, само че от Ирина Флорин. Този път той тичаше след нея, а тя се отдръпна. Нещо повече – за всички стана ясно, че певицата още не може да забрави голямата си тръпка в лицето на телевизионния лидер Кеворк Кеворкян.

plamenВ скорошно интервю Ирина призна за всички качества на Кеворк, които се мъчи, но още не може да открие в новите мъже в живота си. Действително интелигентността, ерудицията и опита на арменеца не се срещат под път и над път, и макар че се разтушава в прегръдките на различни младоци, сърцето на Флорин е празно.

Фактът извадил от равновесие Медаров, който след края на Вип Брадър се старае да прекарва колкото се може повече време в компанията на Ирина и не крие трепетите си по нея.

Не само разликата в годините, но и в интелекта обаче дават да се разбере, че между тях едва ли ще се получи нещо повече от добро приятелство и може би кратка заигравка.

Единствената, която е доволна в случая, е именно Йоана. Според запознати блондинката доволно потрива ръце и се чувства възмездена заради подигравателното отношение на Пламен към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Тежък удар за Пламен Медаров!”

 1. Elena Zheleva

  Дек. 16. 2013

  gluposti na tarkaleta

 2. Ира

  Дек. 16. 2013

  Пълни глупости.

 3. Vesito Ivanova

  Дек. 16. 2013

  –АМА СУПЕР ГЛУПОСТИ…….

Добавете коментар