Честито! Наша красавица роди първото си дете!

Честито! Наша красавица роди първото си дете!
5 (100%) 2 votes

Чаровницата със запомнящо се присъствие в култовото предаване „Господари на ефира” стана майка за първи път.

Бившата адреналинка Жана, която се спряга за по-прелестния нюанс на Пенелопе Крус вече си има момченце.

Родената в Стара Загора хубавица се врече във вярност на любимия си Слав Брейчев през юли тази година. Водещата на „Сладки приказки” по телевизия ТВ7 е дала вчера живот на детето си, но днес вече раздава интервюта по телефона.

Щастливата майка обясни, че предварително са знаели с мъжа си какъв ще е пола на първото им дете и затова са решили как да го кръстят. Малчуганът ще носи красивото българско име Преслав, видоизменен вариант на един от дядовците. Бебето и майката се чувстват великолепно.

bebeСинът си родната красавица е родила със секцио, въпреки желанието й малкото човече да дойде на белия свят по естествен път. Продължителните родилни контракции, както и други причини са принудили лекарите да предприемат този вариант.

Жанета Танева, както е истинското име на чернокоската се запознава с бъдещия си съпруг в елитно столично заведение, но по-топлата им връзка стартирала след като двамата почивали на един и същи плаж. Жана е изключително спортна натура.

jana

Захласва се по бънджи, ходи активно на фитнес, обича да слуша хип-хоп и денс музика. Съвременната 30-годишна чаровница обича също да се весели и да щурее по купони. Мечтата й е за голямо семейство.

Заканва се, че ще роди второто си дете естествено.Само че страшно много иска то да е от женски пол.

Амбицията на брюнетката е да продължи да води телевизионни предавания.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар