ТОП НОВИНАТА: Валери Божинов и Бориса заедно в нов дом!

ТОП НОВИНАТА: Валери Божинов и Бориса заедно в нов дом!
4.2 (84%) 5 votes

Вестта за това изправи тотално косите на Николета!

Николета Лозанова така се е наелектризирала от ужас, че едва не оплешивя. Повод за истерията й е ексклузивната новина, че настоящият й още съпруг Валери Божинов ще се мести в ново жилище с уникално красивата манекенка Бориса Тютюнджиева.

НиЛо не е на себе си от яд и място не може да си намери, разказват от екипа на предаването й по телевизия ТВ7. Тя така беснеела, че от няколко дни работата й съвсем куцала. Но нито скандалите, които вдигнала на мъжа си, нито заплахите, били в състояние да го накарат да промени решението си.

valeriВалери и Бориса ще живеят заедно и точка! При това ще стане пред очите на всички, защото двамата официално дадоха съгласието си за участие в новия сезон на риалитито „Къртицата“. Там те ще съжителстват с други известни персони, но и със съвсем обикновени българи, както беше в предния сезон на шоуто.

Въпреки че това е само телевизионен проект, Лозанова вдигнала пушилка до Бога, обзета от неистова ревност. А и с пълно право, защото всички отлично знаем, че Бориса Тютюнджиева паряса гаджето си Свилен, а отношенията на Валери и Ники куцат от доста време.

Дали пък двамата самотни играчи няма да открият утеха един в друг, питат се продуцентите на „Къртицата“, а очевидно този въпрос си задава и самата Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “ТОП НОВИНАТА: Валери Божинов и Бориса заедно в нов дом!”

  1. Ана

    Дек. 16. 2013

    Аз не знам защо бхправи на всяка жена дете,а на всичко отгоре защо изобщо се жени.Такива хора не мога да ги разбера.

Добавете коментар