Златка Димитрова триумфира в Къщата

Много от почитателите на Биг Брадър останаха шокирани от новия шампион на "Биг Брадър Ол Старс". Това е Златка Димитрова, която направи Лео отново вицешампион. Самият финал обаче остави много въпросителни относно начина на триумфа на плеймейтката.

Мнозина от Фейсбук потребителите са на мнение, че Златка е била определена за шампион още преди началото на шоуто, защото тя участва в името на каузата да спаси болен приятел. Факт е, че именно това даде огромен тласък към успеха на Злати.

ZlatkaaВъв финала тази вечер първа бе елиминирана Златка Райкова. Всеизвестно е, че последните впечатления много влияят на зрителския вот, а коледното писмо на Русата бе избрано да бъде прочетено последно, след което Ники Кънчев веднага затвори линиите за гласуване. Така на практика представянето на Златка днес се обезсмисли.

Когато течеше гласуването за изгонването на номер 3, незнайно защо, Биг Брадър обяви публично, че Златка Димитрова и Денди се борят за второто място. Това бе доста скандално решение на шоуто, защото по този начин се елиминира до някаква степен подкрепата за Лео и се гласува в няколко минути само за другите двама.

Всичко това са много тънки моменти и номера, които Kliuki.bg забеляза и реши да ви покаже, че Биг Брадър за пореден път не бе безпристрастен.