Шокиращо разкритие! Клиент на Златка обяви тарифата й в ЕФИР!

Шокиращо разкритие! Клиент на Златка обяви тарифата й в ЕФИР!
5 (100%) 5 votes

За да спечели конкурса преди години, Димитрова се подарила и на Христос Христу!

Радостта на Златка Димитрова от снощната й победа в Биг Брадър не изтрая и един ден. Първо народът се вдигна на „бунт“ срещу първото й място на финала, което според източници е било уредено още в самото начало. Сякаш обаче това не стигаше…

Пред сайта Хотзона.бг на крака дойде мъж с инициалите В.Д., който без никакво притеснение или колебание, че се намира в медиен ефир, разкри шокиращата истина за продажното минало на Димитрова. И, разбира се, не пропусна да оповести тарифата й.

zlatka_i_miroЕ, тя не е толкова солидна, колкото са свикнали да взимат някои от момичетата на Пайнер. Оказа се, че наше Злати дава всичко от себе си срещу скромните 1200 лева. Това потвърди личният клиент на Димитрова пред Хотзона.бг и заяви, че има достатъчно доказателства в подкрепа на твърденията си.

Тъкмо същият този мъж разказа как преди да спечели прословутия конкурс за красота преди години, Златка Димитрова си е предложила услугите на издателя на популярно списание Христос Христу, цитира пък сайтът Хотарена.нет.

Гъркът бил този, който й осигурил короната, доволен от всеотдайните й ласки.

В течение на времето и най-вече след резила си пред цяла България в миналия сезон на Вип Брадър обаче, Димитрова осъзнала, че остарява и решила да си седне на Д-то. Тъкмо тогава забърсала и настоящото си гадже Миро, което всячески се опитва да завлачи към олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Шокиращо разкритие! Клиент на Златка обяви тарифата й в ЕФИР!”

 1. Весела Шопова

  Дек. 17. 2013

  🙂

 2. Име (задължително)

  Дек. 17. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 3. ивайло манолов

  Дек. 18. 2013

  ТАЗИ ЗЛАТИ?!,т.е.Златка,е хермафродит,травестит,набеждават я за красива и искат да ни втълпят по всякакъв начин ,че е стойностна,добра,сърдечна,еле оная фригидната Парашкова вече ве и се надсмива,щото била "добра и чистосърдечна"-абе Парашкова,защо лъжеш,тая кощрамба е празноглава проста,глупава,кур.ва,и такава ще си оставе,лъже и лицемери като умрела лисица.а за възпитанието и да не говорим…,защо така напъва нещастния слабоумник да се жени за него и да му " ражда"-лъжкиня,само го използва,Миро,не е за небе тази кранта,осъзнай се…

Добавете коментар