Райна със специални привилегии в Биг Брадър

[caption id="attachment_303238" align="alignright" width="300"]Raina-razkrita-ot-Zlatka Райна бе разкрита от Златка Димитрова[/caption]

Скандално разкритие направи Златка Димитрова в социалната мрежа Facebook. В официалната страница на шоуто тя отговори на въпросите на феновете днес следобяд.

Новият шампион на известния риалити формат обаче разкри пред всички нещо, което показа жестоката истина за измамната същност на Биг Брадър. Преди две седмици Райна е била пусната да излезе от Къщата, за да отиде на участие. По принцип това е в разрез с моралните правила на шоуто. Не се знае певицата какъв договор е подписала, преди да влезе, но ако на всеки се позволява да си продължава с живота, който има отвън, какъв въобще е смисълът от това предаване, чудят се някои от потребителите на мрежата.

В крайна сметка Райна така и не спечели Биг Брадър, а остана номер 4. Все пак обаче разкритието на Златка Димитрова шокира мнозина, тъй като най-далечното място, до което би трябвало да бъде допускан всеки съквартирант, е студиото на предаването. Това обаче за Райна явно не важи.