Осемте любими жени на Брад Пит – 2 (СНИМКИ)

Осемте любими жени на Брад Пит – 2 (СНИМКИ)
4.6 (92%) 5 votes

Брад Пит вече има световна слава. Кариерата му е всичко …почти. Един млад, привлекателен мъж като него не може дълго да остане сам. Само дето и личният му живот е там, където прекарва почти изцяло времето си. На снимачната площадка!

Пит признава, че с Дженифър Анистън е бил един от най-стойностните периоди в живота му

Пит признава, че с Дженифър Анистън е бил един от най-стойностните периоди в живота му

Именно там се срещат с Гуинет Полтроу! Във филма “Седем” те играят съпрузи. Връзката им е тема №1 за предъвкване и клюки: Брад и Гуинет си приличат и външно – ходят с почти еднакви дрехи и прически. Един красив роман, по време на който Пит нарича Полтроу “любовта на живота ми”. Появата им на червения килим винаги е ефектна и умиляваща и това продължава цели три години. След това – тихо и цивилизовано, създадените един за друг Гиунет и Брад се разделят. Нито един от тях не споделя какво точно се е случило, не вадят на показ кирливи ризи. Макар да се шушука, че раздялата е заради кратка забежка на сериозната Гуинет.

Следва нещо съвсем логично: Брад Пит цери любовните си рани в обятията на поредната партньорка от снимачната площадка. Това е Клеър Форлани, с която са заедно в емблематичния “Да срещнеш Джо Блек”. Романът е бурен и съвсем кратък. Дори не излязъл извън пределите на снимачната площадка. По-малко от година с Клеър – преди да се появи новата жена. С нея две години по-късно Брад Пит вдига сватба.

Мечтата на Брад да бъде татко е реалност - и то каква!

Мечтата на Брад да бъде татко е реалност – и то каква!

Когато Брад Пит среща Дженифър Анистън, тя вече е световноизвестна с ролята си в култовия сериал “Приятели”. Любовната история на двете знаменитости следи целият свят. Брад решава да положи в олтара на любовта ергенския си живот; сватбата в Малибу е красива, но сдържана – само за най-близки и приятели. Съпрузите се поддържат взаимно в кариерното си израстване. Появяват се винаги хванати за ръце. Няма по-щастливи от тях! Няма и по-сладки от клюките, посветени на Дженифър и Брад!

Истинската причина за раздялата им не е назована директно и до момента. Много хора смятат, че охладняването е дошло заради нежеланието на Дженифър да има деца, докато Брад умирал да стане татко. Според други пък причината си има име и то е Анджелина Джоли. Брад Пит просто не могъл да устои пред неповторимото й обаяние. Така или иначе – през 2005-а бракът Анистън-Пит е разтрогнат официално. Години след това в едно интервю актьорът признава, че животът му с Дженифър е ценен за него период и че той продължава да поддържа връзка с бившата си съпруга.

Раздялата с Гуинет Полтроу е тиха, без показване на кирливи ризи

Раздялата с Гуинет Полтроу е тиха, без показване на кирливи ризи

Когато през 2004 година става известно, че Брад Пит и Анджелина Джоли ще са партньори в култов холивудски проект, всички замръзват в очакване. И очакването се оправдава: именно при снимките на “Мисис и мистър Смит” започва връзката “Джолипит”. Героите са наемни убийци; животът им е изпълнен с риск и страст; те са жизнени, кипят от енергия – просто няма как нещата да се разминат! Първите слухове за романа плъзват още преди филмовата премиера.

Джоли и Пит дълго отричат, но в началото на 2006-а няма как да не си признаят. Двойката обявява, че очаква дете; на 27 май същата година се ражда дъщеря им Шайло. Две години по-късно идват и близнаците Вивиан и Нокс. По-късно Брад Пит осиновява и приемните деца на Анджи.

Така мечтата на Пит да стане татко се сбъдва, и още как! Двамата с Джоли отглеждат шест деца: синовете Мадокс, Пакс и Нокс, и дъщерите Захара, Шайло и Вивиан. Светът продължава да очаква звездната сватба, която все не се случва. Вече много хора вярват, че всъщност сватбата отдавна се е състояла – тайно, защото Джолипит не искат да превръщат нещо толкова лично в информационен повод, подчертават от woman.ru.
Или от суеверие?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар