Шок! Нова трагедия дни след погребението на Пол Уокър! /СНИМКИ/

Шок! Нова трагедия дни след погребението на Пол Уокър! /СНИМКИ/
5 (100%) 2 votes

Автомобилът избухна с адска сила!

Шокираща новина разтърси света дни след погребението на талантливия актьор Пол Уокър. Новата трагедия се разигра почти на същото място, на което катастрофираха Уокър и близкият му авер Роджър Родас. Само че за разлика от тях, в този случай нещастието бе предизвикано умишлено.

Втори автомобил се взриви и избухна с адска сила на метри от лобното място на двамата мъже. Сега обаче това не беше инцидент, а умишлено планиран и твърде откачен ход по идея на върли почитатели на Уокър. Няколко младежи решили да отдадат последна почит и да се простят с идола си като запалят автомобил.

pol2Решили и го направили – драснали клечката на возилото, което само след секунди избухнало в пламъци след оглушителен взрив.

Постъпката на тийнейджърите хвърли в ужас американските граждани, а и целия свят, защото само чудо спаси живота им. Специалисти, дошли на мястото след експлозията, са убедени, че незнайна сила е опазила живота на младежите, които не само са могли да загинат в пламъците, но и да бъдат точно толкова неразпознаваеми, колкото самия Уокър.

Paul Walker kola

Смъртта на актьора доведе до океан от сълзи и масова истерия сред тези, които му симпатизираха и го обичаха. Но да предприемеш стъпка, заплашваща твоя и живота на други хора, е крайно безотговорно. Нещо, което Пол със сигурност не би направил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шок! Нова трагедия дни след погребението на Пол Уокър! /СНИМКИ/”

 1. Име (задължително)

  Дек. 18. 2013

  Страшно шокиращо!

 2. Име (задължително)

  юли 06. 2014

  tova istena li e nemi se varva kajete mi nemoje da bade tva

 3. Maya Maya

  апр. 04. 2015

  Не, не си отиваййййй! Винаги ще бъдеш в сърцата ни! R.I.P. Paul Walker

Добавете коментар