Райна разкри колко нагласено е било всичко в Биг Брадър Ол Старс

[caption id="attachment_303328" align="alignright" width="300"]Raina-velika Райна унищожи Златка със скандално разкритие[/caption]

Ужасът на всички почитатели на Биг Брадър не спира вече втори ден, защото не те избраха шампиона. Това веднага си пролича още на финала, когато Златка Димитрова получи оскъдни аплодисменти от публиката, при явяването си на сцената като шампион.

Завършилата под номер 4 - Райна, в момента във Facebook запознава всички с жестоките тайни на това предаване. Певицата е изключително активна в мрежата след излизането си от Къщата. Там тя разкри, че Черната Златка е имала по-привилегировано отношение от останалите. Плеймейтката получи специален подарък от Биг Брадър да говори с любимия си Миро. Райна обаче разкри, че това не е въобще единственият разговор на Злати с мъжа и. Димитрова била единствената в Къщата, която боравела със собствен мобилен телефон и си говорела свободно с когото си поиска.

Това за пореден път доказа тезата на много българи, че Черната Златка е била провъзгласена за шампион много преди финала на шоуто. Освен това, Райна се оплаква във Facebook от поведението на почти всички съквартиранти, които определя като много двулични. Единствено Недялко, Пенка, Финдо и Лео са и били симпатични, а останалите не е можела да гледа.

Именно тези останали са направили нещо отвратително към Райна. Фолк дивата успяла да си внесе тайно шоколад в Къщата, който споделила с другите. После те я издали на Биг Брадър, че вкарва "незаконно" храна. Райна е потресена от злобата главно на двете Златки и на още няколко човека от Къщата.