Страшен шок! Вижте коя се търкаляше с Георги, докато Злати беше в Къщата!

Страшен шок! Вижте коя се търкаляше с Георги, докато Злати беше в Къщата!
4 (80%) 6 votes

Русокосата красавица е извън себе си от несдържан гняв и обида!

Златка Райкова – момичето, което упорито се зае да промени себе си към по-добро и от скандална красавица се превърна в кандидат домакиня, е съсипана. Злати е извън себе си от гняв и обида, защото разбра най-страшната истина. А тя е, че по време на престоя си в Къщата на Брадърите, нейният любим ММА борец Жорко далеч не е бил светец.

През дългите дни и нощи, в които единственото, което даваше сили на Райкова, бе мисълта за Георги, той съвсем не е стоял пред телевизора в очакване на блоговерната си. Напротив! Слабите ангели на спортиста го накарали да прекара няколко незабравими вечери в обятията на неустоима мадама, съобщава сайтът Лайфстайл.бг.

zlatka-i-georgiВярно е, че мацката просто е преминала през леглото на Жоро, без той да има намерения да се обвързва с нея, но измамата си е измама. А, както запознати подшушнаха на Kliuki.bg, двамата са се срещнали в един от най-вървежните столични клубове, където Жоро е обръщал втора чашка.

Тъмнокосата красавица е студентка, отишла да се забавлява с приятелки в петъчната нощ, макар че поведението й по-скоро си е търсело мъж за вечерта, отколкото разтоварващи танци. Чаровницата първа е направила крачка към запознанството с Георги, който обаче не се е дърпал много. Около два часа по-късно двамата са забелязани в опасна близост на сепарето, а после се качили заедно в такси. Сами.

Къде са отишли, само те си знаят, но Георги е публична личност и свидетели побързали да уведомят Златка веднага, щом напуснала Къщата. Както може да се предположи, русокоската е бясна. А връзката й с бореца е подложена на сериозно изпитание. Дали ще му прости?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Страшен шок! Вижте коя се търкаляше с Георги, докато Злати беше в Къщата!”

 1. Dobrina Dermendjieva

  Дек. 19. 2013

  ???

 2. Vesito Ivanova

  Дек. 19. 2013

  ….

 3. кики

  Дек. 20. 2013

  той-Гошко и преди трябва да и е изневерявал, ама сега взеха да го следят

 4. Весела Шопова

  Дек. 21. 2013

  🙂

 5. Ев

  Дек. 22. 2013

  Какъв шок??? Дъртата курва заменена с агнешко.То рано или късно всеки си намира майстора.

Добавете коментар