Биг Брадър си заминава заради Райна

Скандалите около развръзката на "Биг Брадър Ол Стар" продължават, а недоволните от избора на шампиона Златка Димитрова стават все повече. Последното признание за откровените лъжи и манипулации на продуцентите дойде от Райна. Хубавата певица разкри във Фейсбук, че цялата история с Финдо е била напълно измислена и двамата главни герои даже не са знаели за това по време на пребиваването в Къщата. Били са показани избирателно няколко откъса от тяхното общуване и като прибавим манипулативите коментари на Биг Брадър, то картината става ясна.

[caption id="attachment_303369" align="alignright" width="300"]Rajna-sasipa-Big Brother Биг Брадър официално съсипан от Райна[/caption]

Самият Финдо също е бесен от това, което е видял след излизането си от шоуто. Той публично поиска от Райна да каже на неговата половинка, че всичко е манипулация и в Къщата е нямало нищо между него и фолк дивата. Райна признава, че не е разбрала първоначално мотивите на фитнес инструктора и затова не отрче нищо на сцената в студиото, но сега е схванала защо Финдо е поискал това от нея и напълно го разбира.

Откровенията на Райна вече преляха корумпираната чаша на Биг Брадър и се очаква в най-скоро време или да бъдат сменени продуцентите на предаването, или то напълно да умре в България.