Познайте кое е това момиче? (СНИМКИ + ВИДЕО)

Познайте кое е това момиче? (СНИМКИ + ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Зад яркия образ на тази звезда, измислен от продуцентите и от нея самата, е трудно да се разпознае 27-годишната Стефани Джерманота. Тя не винаги е носила зелени перуки; не е ходила с обувки като копита и не е крила лицето си под непроницаем грим – дори когато не е на сцената. Коя е тя?

Стефани, която все още не се е превърнала в Лейди Гага

Стефани, която все още не се е превърнала в Лейди Гага

Стефани, която впоследствие се превръща в Лейди Гага, е родена в традиционно италианско семейство. Родителите й са обикновени хора от Ню Йорк. Баща й Джузепе, с когото Гага е много близка, е средна ръка бизнесмен, а майка й Синтия е домакиня. На детските си снимки бдещата Лейди Гага изглежда обикновено, жизнерадостно дете. Но страстта към провокациите започва да се проявява у нея още в тези крехки години.

Тя е много близка с баща си Джузепе

Тя е много близка с баща си Джузепе

Отначало родителите изпратили Стефани в частно училище при манастир, за да я възпитат като истинска католичка. Но на нея там й било скучно и когато поотрасла, сама се преместила в училище по изкуствата в Ню Йорк. Там с удоволствие се занимавала с пеене и танци. Джузепе изцяло подкрепял дъщеря си в този избор.

Лейди Гага с благодарност си спомня за това, разказват от www.lady.mail.ru . “Баща ми обичаше рокендрола. Брус Спрингстийн звучеше вкъщи и баща ми наблюдаваше как аз тананикам негови песни. Изпадаше в умиление, смееше се и плачеше, когато пеех Pink Floyd и Били Джоел. Веднъж на Рождество ми подари ноти; сред тях бе песента на Спрингстийн “Тhunder Road”. Татко заяви, че яко се науча да я свиря, ще ми вземе роял”.

Нещата така си и останали с обещанието…

Младата Стефани много рано показала към какво се стреми.

Хълна промяна: това вече не е Стефани...

Пълна промяна: това вече не е Стефани…

На 14 години започнала да обикаля модните клубове, направила собствена група и давала мило и драго да я забележат. Появявала се по светски събития и частни купони в абсурдни дрехи или по бикини, палела огньове с лак за коса. Трябва да се признае, че маниерите й и сега не са много по-различни.

Опитите на Стефани да впечатли подходящите хора накрая дали резултат. През 2006 година тя подписва първия си контракт и излиза на сцената под псевдонима Лейди Гага. Всички забелязват триковете й, но все още никой не я приема сериозно. Би било пресилено да се каже, че след първите си концерти се е събудила знаменита. Едва албумът й The Fame и последвалото мащабно, провокативно шоу я правят звезда от световна величина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар