Самозабрави се! Слави Трифонов направи нещо отвратително!

Самозабрави се! Слави Трифонов направи нещо отвратително!
5 (100%) 3 votes

Дългия все повече разочарова хората около себе си!

Слави Трифонов е колкото остроумен, чаровен и опитен шоумен, толкова и сериозно самозабравил се егоцентрик. И го доказва с всеки изминал ден, а хората около него и особено тези от екипа му, са силно разочаровани.

Еле пък след като Дългия започна да се изживява като надзирател и да души за всяко дребно нарушение на колегите си. И не само това – хората от Ку-Ку бенд от доста време не са получавали пълната си работна заплата. Защото шефът им ги глобява буквално ежедневно. И то с не по-малко от стотачка.

slavi-trifonovНай-изнервена била беквокалистката Цветелина Грахич, която поне два пъти седмично олеквала с по един „Алеко“ предимно заради закъснения за репетиция. Не стига, че момичето трябва да търпи крясъците на Слави, чиито глас е достатъчно силен, за да ти пукне тъпанчетата ако реши, ами Цвети редовно си тръгвала със заплата почти наполовина.

Другият, който най-много страдал от наказанията на шефа си, е актьорът Виктор Калев, тъй като все минавал за не достатъчно дисциплиниран, каквото и да означава това.

Вътрешни хора доверяват, че сприхавия характер и отмъстителност на Дългия, са основната причина комикът Любо Нейков да си вдигне чукалата от шоуто му преди време. И сега е доволен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Самозабрави се! Слави Трифонов направи нещо отвратително!”

 1. Слава

  Дек. 20. 2013

  А другите какво чакат та го търпят този тъп селянин.

 2. gogo

  Дек. 20. 2013

  Някой на шега го похвали в началото, че става за“ шоумен“ той пък се взе на истина.
  После както всички попаднали в столицата провинциалисти
  припечелили малко повече от другите ,плагятствайки сценарии, и дори цели предавания ,и се върна към първичната си учиндолска школа ,използвайки пак на готово фолклора на северозападна България.

 3. Dido

  Дек. 20. 2013

  Хората са казали за такива като него: „Нахрани се въшката и излезе на челото“. Простащината му е в природата на тоз дангалак.

 4. Име (задължително)

  Дек. 21. 2013

  Слави е едно тъжно и самотно момче-идеалист, превърнал сев груб материалист! ЗА ДА ПРИКРИЕ НЕЖНАТА СИ ПРИРОДА, той на моменти огрубява и става нетърпим. Всъщносте е много раним и уязвим, колкото и пари да има! Той не е щастлив в личния си живот, затова си тормози колегите, та те са му като семейство, а в семействоот се изказва болката, пред близките! И той го прави- по такъв нескопосан и отвратителен начин, така може човека! Той е за съжаление, а не за надсмиване и критикуване! Просто има нужда от любов, която няма кой да му даде, още по-малко го топлят милионите, които има! Така мисля аз!

 5. Жана

  Дек. 21. 2013

  Слави е нещастен, въпреки многото си пари, защото не му върви в личния живот! Чувства се неразбран и необичан, и това е нормална реакция от негова страна. На екипа и на него им трябва психолог или гуру, за да нормализират отношенията си и да не се стига до крайности. Така мисля аз!

 6. Анонимен

  Дек. 22. 2013

  🙂

 7. бръмбърче

  февр. 27. 2014

  За татуираната противня Грахич го оправдвам. Като не й харесва заплатата да отива на магистралата. За такива като нея построиха доста такива работни места. Без това не може да пее.

Добавете коментар