Дългия все повече разочарова хората около себе си!

Слави Трифонов е колкото остроумен, чаровен и опитен шоумен, толкова и сериозно самозабравил се егоцентрик. И го доказва с всеки изминал ден, а хората около него и особено тези от екипа му, са силно разочаровани.

Еле пък след като Дългия започна да се изживява като надзирател и да души за всяко дребно нарушение на колегите си. И не само това - хората от Ку-Ку бенд от доста време не са получавали пълната си работна заплата. Защото шефът им ги глобява буквално ежедневно. И то с не по-малко от стотачка.

slavi-trifonovНай-изнервена била беквокалистката Цветелина Грахич, която поне два пъти седмично олеквала с по един "Алеко" предимно заради закъснения за репетиция. Не стига, че момичето трябва да търпи крясъците на Слави, чиито глас е достатъчно силен, за да ти пукне тъпанчетата ако реши, ами Цвети редовно си тръгвала със заплата почти наполовина.

Другият, който най-много страдал от наказанията на шефа си, е актьорът Виктор Калев, тъй като все минавал за не достатъчно дисциплиниран, каквото и да означава това.

Вътрешни хора доверяват, че сприхавия характер и отмъстителност на Дългия, са основната причина комикът Любо Нейков да си вдигне чукалата от шоуто му преди време. И сега е доволен.