Шокиращо! Ето какво е писала Златка Райкова в смс-те си до Коцето!

Шокиращо! Ето какво е писала Златка Райкова в смс-те си до Коцето!
4.3 (85%) 4 votes

Русата красавица набира все повече негативи срещу себе си

Колкото и огромни мераци да има за това хората да я възприемат по различен начин, та дори като примерна средностатистическа женичка, Златка Райкова май няма големи шансове за успех. Да, момичето може и да е решило да се промени и да заживее спокоен и удобен живот с приятеля си Георги, но миналото още я следва по петите.

Особено след като името й отново нашумя след участието й в Биг Брадър, а злите езици започнаха да изравят от нафталина скандал след скандал.

zlatiСлед като официално обявиха размера на тарифата й преди години, зложелатели и завистници на Райкова дадоха всичко от себе си, за да припомнят краткотрайната й задявка с бившия на Райна – Константин. От немай къде самото Пиле призна в ефир, че Злати е имала малки флиртове с Коцето и певицата лично е виждала съобщенията й на мобилния му телефон.

Едва чули това, враговете на Райкова веднага съобщиха и какво точно са съдържали те. Информацията идва от бивша приятелка на Златка, с която навремето взривявали столичните клубове.

„Беше уникално! Искам питона ти отново!“, „Не знам за другите, но мен и този филм никога няма лесно да забравиш“… – тези и ред други съобщения била писала Златка на певеца, според твърденията на екс дружката й.

Каква е истината обаче, знаят само трима души със сигурност. И това са именно Златка, Коцето и Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Шокиращо! Ето какво е писала Златка Райкова в смс-те си до Коцето!”

 1. mmm

  Дек. 21. 2013

  какво ще докажеш Златке, русо чучело и к…, виж се , и ти си поръчвана , Алисия е най готината , не е срамно да продаваш в магазина на родителите си,

 2. Весела Шопова

  Дек. 21. 2013

  🙂

 3. Анонимен

  Дек. 22. 2013

  🙂

Добавете коментар