Любимата му не издържа на напрежението!

Бизнесменът Миро, който е гадже на победителката в шоуто Биг Брадър ол Старс Златка Димитрова, не е на себе си. Той е адски разтревожен и на практика не иска да се отделя от леглото на красавицата, която рухна изведнъж.

Вярно е, че самата Злати призна, че е болна от грип, който я повалил изненадващо преди няколко дни. Това обаче не е всичко, защото основният проблем на плеймейтката, е стресът. Той отнел всичките й сили и я накарал да се почувства направо грохнала.

Zlatka 1Напрежението на Димитрова дойде от нескончаемите скандали около победата й в Брадъра, от неодобрението на голям брой от нашенците и предимно от това, че тя така и не получи от Миро годежния пръстен, за когото копнееше от душа и сърце.

А фактът, че съпругата на Миро категорично се заинатила да не сложи парафа си под документите за развода, довършил Златка окончателно.

Сега тя се лекува вкъщи, а Миро е неотлъчно до нея като се чуди с какво да й угоди и да я накара да се засмее. Той се е цанил за истинска домакиня и угажда на Злати с чайчета, вкусни ястия, десерти и каквото още си пожелае тя, разкриват близки приятели на двамата влюбени.