България в шок! Златка Райкова и Георги го направиха публично!

България в шок! Златка Райкова и Георги го направиха публично!
5 (100%) 1 vote

Русата хубавица хич не си поплюва, вижте я!

Направиха го публично! Да, това е съвсем вярно – Златка Райкова и ММА шампионът Георги скъсаха окончателно с интимността и съкровението на личния си живот и решиха да го изтипосат пред очите на целокупното общество.

Дни след като напусна Къщата на Брадърите самата Злати Райкова разказала на приятелки, че не вижда нещо кощунствено или нередно в това тя и Жоро да снимат всичко, което вършат в леглото, а и не само там. Чаровницата била горда от своите и на благоверния си умения и категорично настоявала, че щом Памела Андерсън и бившият й Томи Лий могат да си позволят такива волности, защо тя и Валентинов да не могат.

raikovaОказа се, че точно над кревата си, двамата монтирали камера, която да заснема всяко едно от палуванията им под чаршафите. След това сами щели да решат кои видеоклипове да продават срещу солидни възнаграждения и кои да съхранят за личен спомен.

Явно годините си казват думата и Райкова вече се е загрижила за финансовото си състояние след като кариерата й на горещ модел вземе, че приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “България в шок! Златка Райкова и Георги го направиха публично!”

  1. Basta

    Дек. 22. 2013

    Stiga ste zanimavali obshtestvoto s tezi psihichno bolni hora.

  2. Име (задължително)

    Дек. 23. 2013

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар