Вижте кой топли леглото на Анелия!

0

Дали някой ще изпълни мечтата на Анелия, да я накара да се почувства на сто процента жена.

Е, това не успя да стори бившия й вече съпруг, босът на пловдивския тим Коко Динев. Въпреки че й угаждаше и я глезеше като принцеса.

Сега поп фолк дивата отново е свободна. Без брачен хомот. И пак е влюбена. Мераклиите са разочаровани, а самата тя сияе от щастие.

Тръпка или любов е новото й сърдечно увлечение, красавицата не изпада в подробности. Но обещава скоро да разкрие кой е човека, който й е „завъртял главата”.

Единственото, което изпълнителката на „Погледни ме в очите”загатва на този етап за мъжа до себе си е, че я кара да се чувства специална.

aneliaКоето за нея си е направо фикс идея. Същото до неотдавна твърдеше и за бившия си -че е различен и я кара да се чувства жена. Щастлива жена.

Е, не се получи, подмятат завистници. Дали това ще успее да стори новата й тръпка, рано е да гадаем.
Млад ли е новият й приятел или стар, но с финансови възможности. Това по-скоро вълнува нейните колежки. Те залагат на второто.

Заради навиците и стила й на живот.Скъпите тоалети, лъскавите коли, екзотичните екскурзии, високия стандарт на живот няма как да й осигури мъж без солидни доходи, дори да е ангел в лицето и бог в тялото.

А и не веднъж или два пъти самата фолк фурия е казвала, че любимият й трябва да й е поне равностоен.

В противен случай съвместното съжителство се превръщало в арена. С нескончаеми скандали, раздори и грозни сцени.

http://youtu.be/YFJ8pe-H0nM
.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.