Жива кукла и на Острова: вижте Барби от Брадфорд! (ФОТО + ВИДЕО)

Жива кукла и на Острова: вижте Барби от Брадфорд! (ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 5 votes

Почти във всяка страна вече са се появили живи кукли, подобни на популярната Валерия Лукянова. Двойничката й от Великобритания живее в Брадфорд, истинското й име е Лорей Ли.

Брадфордската Барби виси всеки ден по 4 часа пред огледалото

Брадфордската Барби виси всеки ден по 4 часа пред огледалото

21-годишната маникюристка най-после е намерила себе си: доскоро тя се е увличала по готиката. Сега младата маникюристка от британската провинция печели популярност, пускайки непрекъснато в мрежата свои снимки в новия образ, описват от woman.ru.

Дори до близкия магазин Лорей отива като Барби

Дори до близкия магазин Лори отива като Барби

Гримирана и облечена като кукла, та се разхожда по улиците; виси пред огледалото с часове дори когато й предстои единствено да отскочи до близкия магазин за продукти.

Лорей разказва, че постига образа на жива кукла с 4-часови занимани. Слага си специални лещи, за да постигне ефекта на огромните очи. Работи с 14-чифта изкуствени мигли. Дори си е обръснала веждите, за да може да си нарисува по-правилни и на подходящо място. Макар много да се старае, Брадфордската Барби има още какво да прави, за да стане ефектна като Валерия Лукянова. Така например талията й е доста по-обемна – но Валерия вече не крие, че за да стане прищипана като оса с 48-сантиметровата си обиколка, е трябвало да се лиши от две ребра.

Приятелят на Лорей е на мнение, че любимата му носи твърде много грим. Но щом това й харесва – няма какво да се направи! Младият човек изобщо не дава да се разбере, че има притеснения заради пристрастяването на Лорей към образа на живите кукли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар