Очевидно красавицата и футболистът изобщо не са мислили за раздяла

Раздяла ли?! Това, което виждаме на снимките, е всичко друго, но не и двойка в развод. Напротив - това е третата сватба на пловдивската красавица Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов, която се състоя сред приказната природа на Малдивите.

Припомняме, че НиЛо и Валери вече се ожениха с екзотичен ритуал на остров Бора-Бора, като месец преди това сключиха официален брак в България. Днес обаче двамата се плацикат в кристалните води на океана, докато у нас студът сковава всичко. И отново се врекоха в любов - за шок и ужас на завистниците.

nikoletaСамата Николета публикува снимки от щастливото събитие в профила си в социалната мрежа и ехидно се подсмихна, че докато тя вдига трета сватба, то "някои" хора /явно визираше врагинята си Алисия/, не са били булки нито веднъж в живота си.

Предполагаме какъв ефект са оказали жлъчните й думи на самата певица, но пък тя си го е заслужила десетократно, тъй като също не пести обидите и сарказма си по отношение на Лозанова, тоест Божинова.

Николета и Валери са сам сами на Малдивите и се къпят в щастие, докато сладката им щерка Никол е оставена на грижите на своите баби.

А феновете на красивата двойка умират от кеф, че любимците им най-после намериха отново пътя един към друг и новината за развода им остава само лош спомен.