Топ новина: Вижте третата сватба на Николета и Валери! /СНИМКИ/

Топ новина: Вижте третата сватба на Николета и Валери! /СНИМКИ/
4.7 (93.33%) 3 votes

Очевидно красавицата и футболистът изобщо не са мислили за раздяла

Раздяла ли?! Това, което виждаме на снимките, е всичко друго, но не и двойка в развод. Напротив – това е третата сватба на пловдивската красавица Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов, която се състоя сред приказната природа на Малдивите.

Припомняме, че НиЛо и Валери вече се ожениха с екзотичен ритуал на остров Бора-Бора, като месец преди това сключиха официален брак в България. Днес обаче двамата се плацикат в кристалните води на океана, докато у нас студът сковава всичко. И отново се врекоха в любов – за шок и ужас на завистниците.

nikoletaСамата Николета публикува снимки от щастливото събитие в профила си в социалната мрежа и ехидно се подсмихна, че докато тя вдига трета сватба, то „някои“ хора /явно визираше врагинята си Алисия/, не са били булки нито веднъж в живота си.

Предполагаме какъв ефект са оказали жлъчните й думи на самата певица, но пък тя си го е заслужила десетократно, тъй като също не пести обидите и сарказма си по отношение на Лозанова, тоест Божинова.

Николета и Валери са сам сами на Малдивите и се къпят в щастие, докато сладката им щерка Никол е оставена на грижите на своите баби.

А феновете на красивата двойка умират от кеф, че любимците им най-после намериха отново пътя един към друг и новината за развода им остава само лош спомен.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Топ новина: Вижте третата сватба на Николета и Валери! /СНИМКИ/”

 1. Kari

  Дек. 23. 2013

  Да се смея ли да плача ли не знам като чета подобни тъпотий…Май по скоро ще взема да повърна от факта че Курволета си направи поредната разходка с парите изкарани от проституция..Голям праз….предлагам всички заедно да си разплетем чорапите и дружно да пляснем с ръце….че една курветина била еди-къде си…..На Коледа казват ставали чудеса- а дай Боже да стане чудо и да спрете да ни занимавате вече с парцал като тая…

 2. Дони

  Дек. 23. 2013

  Поредният ПР ….той и слага рогца постоянно 😉 а тя е направила всуичко възможно да го изнуди да я заведе, заради чудната песен на Алисия, а за да пусне този текс Алисия знае много за връзката им 😉

 3. Az

  Дек. 23. 2013

  Gorkiat Valeri, Nikoleta go rrazhozhda kato mechka na pokaz, a toi nali si e tap ne se useshta, che vsichko e s tzel draznene na protivnika, a ne ot liubov.

 4. eee

  Дек. 23. 2013

  Ха ха ха тая с плиткоумният си мозък друго не може ли да измисли. Тъпо е да се жениш на всеки 6 месеца. Те ако наистина се обичат няма да се налага да го доказват на хората с тъпите си сватби. И това сватба ли е – дадеш на някой островитянин 10 евро да се снимаш пред него, че казваш Да. Тъжна картинка

 5. сиси

  Дек. 23. 2013

  Ха-ха нали до вчера беше болна ..Кого оздравя че и успя да замъкне този малоумник на курорт.Маи-маи със стари снимки искаме да си лъсним имиджа.Абе тъпанарке разбери че вече си бита карта.

Добавете коментар