Дни след победата! Жана не спира да плаче, съсипана е!

Дни след победата! Жана не спира да плаче, съсипана е!
4 (80%) 4 votes

За пореден път доказваме на какво сме способни, срамота!

Дни след като бе обявена за големия победител в музикалния формат X Factor, кралицата на зрителите Жана Бергендорф не спира да плаче. Момичето е съкрушено от жестокия удар, който й нанесоха, без капчица милост. И напълно незаслужено.

Отново показахме, че от завистта и злобата по-големи няма. Макар повечето зрители да се радват на успехите на певицата и да се гордеят с победата й, се появиха и такива, които упорито клеветят Бергендорф, обвинявайки я в купена победа.

janaЗлите езици по форумите не спират да говорят, че финалистът в шоуто е нагласен като доказателство за това бил фактът, че Жана нито веднъж не е отишла на елиминации. Което според меломани, е напълно невъзможно.

„Дори Ана Мария и Наско, които имат най-огромните фенклубове, се явиха веднъж на елиминации. Да не говорим за останалите. А Бергендорф нито веднъж не беше предизвикана на двубой. Само нея оставиха напълно спокойна от началото до края на шоуто. Какво ви говори това и защо Атанас, който всички знаеха, че е с най-много привърженици, остана втори?!“, питат потребители, които очевидно са симпатизанти на всеки друг във формата, но не и на реалния победител.

Всичко това се отразило много зле на самата Жана, която не може да сдържи сълзите си от несправедливите обвинения. Защото един поглед върху страницата на формата във Фейсбук е достатъчен, за да се види, че хората масово я подкрепят и да се мисли за нагласена победа, е меко казано нелогично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Дни след победата! Жана не спира да плаче, съсипана е!”

 1. Tatyana Georgieva

  Дек. 23. 2013

  Типично по български ! Злобен народ сме , затова сме наказани ! Жана е абсолютния победител – напълно заслужено ! Жана , радвай се на победата си и не обръщай внимание на дребните и мръсни душици !

 2. Diana Ilianova Simeonova

  Дек. 23. 2013

  Чувате ли се бе хора.Тя е професионалист и е най-достойна за тази награда.Наско може да забавлява малките момиченца в училищния двор.Ама че нация сме

 3. Напълно заслужено си спечели момичето!!! Гледах финала и Наско буквално грачеше и пак пееше рап, защото той просто друго не може да пее!!! Не заслужаваше да спечели Наско, защото е музикално ограничен в стила си!!! През целия сезон на Х Фактор журито го буташе да върви напред, защото тинейджърките го харесваха и гледаха формата заради него!!! Но едва ли са гласували за него – мама и тате явно не са им купили достатъчно валчери!!! За Жана гласува всеки човек, който разбира, че момичето е талантливо и може да пее!!! Всеки знае много да говори, но никой не гледа себе си!!! Като сте искали бездарния Наско да спечели да сте гласували за него, не сега да казвате ама защо така стана? Защо спечели Жана? Не искахме нея и така нататък!!! Явно повечето хора са харесали Жана и това се видя с вота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Re

  Дек. 23. 2013

  Tova che Atanas ima nai-mnogo privarzhenitzi ne oznachava, che pee nai-dobre. Jana e nai-dobrata.

 5. И защо трябва да прави трагедия от това? Сякаш не знае къде живее! Участваш ли в такова шоу трябва да си готов на подобно отношение. Жалко, но в България това е нормално.

 6. ЗАЩО ТОЛКОВА ГО ВЕЛИЧАЯТ НАСКО ,ОСВЕН РАП ТОЙ НЯМА ГЛАС И НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ДРУГО.А И ТОЙ МНООООГО СЕ ВЪЗГОРДЯ.ТА АНА МАРИЯ ГО ПРЕВЪЗХОЖДА МНОГОКРАТНО С ГЛАСОВИ ДАННИ.НЕ ЗЛОБЕЯ ПРОТИВ НЕГО,ПРОСТО ПРОСТО ИМАМ ДОБЪР СЛУХ И ЧУХ КОЙ КОЛКО ГО МОЖЕ.ЗА МЕН ФИНАЛЪТ ТРЯБВАШЕ ДА Е –НЕЛИНА, АНА, ЖАНА.ТЕЗИ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ!!!

Добавете коментар