Ужасът, сполетял Ивана, потресе България…

Ужасът, сполетял Ивана, потресе България…
5 (100%) 2 votes

Певицата изживява един от най-мъчителните периоди в своя живот

Ивана е ужасно тъжна. Фолк идолът на няколко поколения не може да открие любовта. Вече доста време тя е сама и не само това, а вече е изгубила надежда, че може да се влюби. Ивана вече е загубила вяра в любовта. В предаването на Сашо Диков хубавицата разкри, че най-вероятно влюбването повече никога няма да и се случи, защото няма мъж, който да и допадне като човек.

Ivana-bez-liubov

Ивана страда всеки ден, защото няма любов в нейния живот

Истината обаче е, че критериите на Ивана не са ниски. Тя сподели, че в една любов трябва мъжът да печели повече от жената, защото това го прави по-уверен в силите си и така е и по-привлекателен за дамите. Певицата харесва точно самоуверените господа, които излъчват независимост. Това можело да се постигне най-вече при добро финансово състояние. Имайки предвид високите хонорари, които получава Ивана обаче, трудно ще се намери по-добре печелещ мъж. Явно фолк дивата желае нещо като милионер.

Изпълнителката на „Сто патрона“ скоро ще навърши 45 години. Тя има вече един брак зад гърба си, от който се сдоби с дъщеря си Теодора. Очевидно обаче любовната тръпка повече няма да сполети Ивана.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Ужасът, сполетял Ивана, потресе България…”

 1. Име (задължително)

  Дек. 24. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Petrova XNikol Vili

  Дек. 24. 2013

  KAKAV E UJASA CHE IVANA NIAMALA TRAPKA ILI NOVA LIUBOV

 3. Tanq Ivanova

  Дек. 24. 2013

  JENATA SI E DORI MNOGO DOBRE 🙂

 4. Име (задължително)

  Дек. 25. 2013

  Ами сега какво ще правим? Голяма трагедия !

 5. ???

  Дек. 25. 2013

  Вие нормални ли сте??? Къде е ужасът и изобщо не ми е любимка тая. Те сменят мъже, като носни кърпи…ужасът е за вас, че няма какво да пишете.Заглавието ви звучи повече, като подигравка.

Добавете коментар