Страшно! Пребиха една от най-известните ни чалга певици!

Страшно! Пребиха една от най-известните ни чалга певици!
4 (80%) 5 votes

Самата тя разказа за страшната случка

„Пребита си! Чу ли какво ти казвам, ма?! Пребита си, кучко!“ – тези „мили и нежни“ слова крещял в истеричен пристъп бившият съпруг на певицата Емануела – Никола. Самата тя разказа как преди дни в столично заведение екс благоверният й скочил и се опитал да й строши главата.

Единствено охраната била тази, която попречила на Емануела да напусне заведението на носилка, а Никола продължавал да сипе обиди и закани след нея.

ЕmanuelaПричина за изстъплението му бил един поздрав на певицата, която се изцепила на всеослушание, че поздравява бившия си с парчето „С токчета по сърцето“. Егото на Никола обаче щяло да се пръсне от яд и той скочил да бие любимата си.

Клиенти на нощния клуб разказват, че Никола е бил очевадно почерпен и се забавлявал в компанията на няколко аверчета. На масата не са забелязани по-провокативни дами или някоя, с която той да е заменил Емануела.

Пък знае ли някой, може този изблик на дива ярост да е породен от факта, че още обича певицата, която официално подаде иск за развода им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Страшно! Пребиха една от най-известните ни чалга певици!”

  1. sisi

    Дек. 25. 2013

    явно много е засегнала егото на този „мачо“

  2. mimi

    Дек. 26. 2013

    Има разлика между ПРЕБИХА и СКОЧИХА НА БОЙ !!!

Добавете коментар