Вижте какво решиха за новия сезон на „Приятели”!

Вижте какво решиха за новия сезон на „Приятели”!
5 (100%) 2 votes

„Приятели” чукна двайсетака! Доста сериозна възраст.

Хиляди почитатели на обожавания сериал се питат ще има ли продължение лентата или не. Решението е в една от главните героини Дженифър Анистън. Актрисата има прекалено много участия през този и следващия сезон и не е обявено дали ще сътрудничи и в продължението на филма през тази година.
Създателите на „Приятели” очакват развитието на сериите да се завъртят през настъпващата 2014 година. И естествено без никакви допълнителни усложнения и пречки.

Сериалът пожъна огромен фурор в десетки държави. Той беше излъчван в много държави от Европа и Азия. В България той също има много почитатели

dzenifarЗабавният сюжет и искрените отношения между младите хора, включително и техните проблеми и решаването им привлече много зрители към синия екран.
А и участието на големи имена като Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу и много други наистина спечелиха сърцата на своите фенове с игра и отдаденост към ролите си.

Филмът печели небивало достижение в много държави. Досега са излъчени двеста тридесет и шест серии в продължение на десет години.Действието се заснема в преиода между 1993 до 2003 година.

Все пак съдбата на продължението на любимия филм „Приятели” остава в ръцете на артистката Дженифър Анистън.
Нейните екранни партньори се надяват да я навият да участва в успешната лента.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Вижте какво решиха за новия сезон на „Приятели”!”

  1. Анонимен

    Дек. 26. 2013

    🙂

Добавете коментар