Празниците вече чукат на вратата, готови ли сме за тях?

В навечерието на Рождество Христово кипят приготовления, днес се готвят само нечетен брой ястия, а за утре трапезата ще е обсипана с вкусни манджи. Събира се семейството, подаръци, коледно настроение. Това е по-консервативния начин за посрещане на Коледа, той е и по-традиционен.

Все повече българи обаче избират за Коледните и Новогодишни почивни дни да не са на трапезата, а заедно със семейства и близки да споделят празниците на някое екзотично местенце, на което рядко бихме отишли. Така празникът ще остане наистина незабравим и изживян по много нестандартен начин.

[caption id="attachment_303699" align="aligncenter" width="300"]Коледните дни от годината - вълшебни Коледните дни от годината - вълшебни[/caption]

Някои от предложенията биха могли да бъдат - Аржентина, Бахамите, Бразилия, това са топлите дестинации, които са в пълен контраст с нашия студен сезон в момента. Разбира се, да не пропускаме като опция и вечните класики в пътешествията - Париж, Лондон, Венеция, Рим, Монако.

Едно предложение от нас е да се посети и Русия. Тази необятна държава има куп места, които биха били интересни, а освен това руснаците са православни християни като нас и организират големи чествания за Коледа.

Най-нестандартно е да прекараме един от най-великите християнски празници в ислямска държава, но защо не, все пак не мястото е от значение, а настроението и хората, с които го споделяме. Весели празници!