Михайлов игнорира Алисия всячески

Ужасът за Алисия в семейство Михайлови продължава. Бъдещият и свекър Борислав не иска и да чуе за любимата на сина си. Той е предупредил Ники да не я води у дома нито за Коледа, нито за Нова Година. Боби не изпитвал симпатии към своята бъдеща снаха, пишат от HotArena.net.

[caption id="attachment_303729" align="alignright" width="300"]Niki-Alisia Алисия пое нов шамар от семейство Михайлови[/caption]

Вече няколко години Алисия живее с Николай Михайлов, но това не пречи бащата на годеника да не е виждал половинката на сина си нито веднъж. Той постоянно забранявал на националният страж да води възлюбената си у тях. Както на празници, така и по принцип, легендарният вратар просто не понасял Алисия и не одобрявал любовта на сина му с нея. Причината е в миналото на фолк дивата, което е доста бурно.

Борислав Михайлов по-скоро е на мнение, че Ники трябва да си вземе по-дисциплинирана и порядъчна жена. Както направи самият той при избора си с Мария Петрова, която е спортистка и е свикнала на отговорности. Точно това иска Боби и за своето дете, а не жена, която да обикаля баровете до сутринта, както често прави Алисия при участия.

С или без одобрението на Михайлов-старши обаче, сватбата на сина му изглежда сигурна.