Няма грам промяна в Златка Райкова

Цял месец Биг Брадър ни убеждаваше, че Златка Райкова вече била друга. Самата русокоска през цялото време в Къщата опитваше да набляга на домакинските си навици, с което искаше да заличи имиджа си на просто една красавица, която не може нищо в живота. Очевидно Злати желаеше да убеди зрителите, че вече не е онази дама, за която се говорят какви ли не доста неприятни неща.

RaikovaЕ, донякъде успя да го направи, защото стигна до финала на Биг Брадър. Райкова обаче явно не е преценила, че трябва да продължи с театъра и след шоуто, защото сега хората още повече ще следят какво прави. Само преди минути хубавицата публикува във Фейсбук три нови снимки, които буквално крещят в мъжкото подсъзнание. На тях Златка е с изключително оскъдни дрехи, даже изглежда като полугола. На друга снимка отпреди няколко дни пък Райкова е снимана в гръб, а от задните и части няма почти нищо скрито.

Това ли е новата жена, за която претендира, че е станала плеймейтката? Тя продължава да си показва тялото пред България както си пожелае. Точно обратното искаше да покаже в риалитито. Вярно е, че работата и е свързана със снимки, но трябва ли полуголи такива да стоят във Фейсбук профила и? Това не изглежда много порядъчно, а уж такава се представяше в Биг Брадър.