Потресаващо! Вижте в какво живее Мара Отварачката!

Потресаващо! Вижте в какво живее Мара Отварачката!
4 (80%) 7 votes

Шокиращ дом на Мария

Кичозно, по-кичозно и най-кичозно! Такъв е домът на поп-фолк изпълнителката Мария Кирова, по-известна като Мара Oтварачката. Взимащата се за икона на музикалната сцена отново показа колко далеч от представите си е. Не беше веднъж, не беше два пъти, когато Мара Отварачката отврати хората от себе си. Прекали! – искрено се възмущават потребителите в социалната мрежа от нея. Тя дори не дава мира и на малката си дъщеричка Марая да изживее едно нормално и вълшебно детство. Още от невръстна възраст майка й я побърква с всевъзможни диети, за да изглеждала перфектно като тийнейджър. И очаква прелестното създание да й е благодарно. Добре, но защо не се спира, а продължава. Не усеща ли, че вече става смешна, шушукат зад гърба й колежките.

maria

Снимка: Kliuki.net

В подобно безвкусно свърталище е превърнала и къщата си. С напъните си  да изглежда ултрамодерно, чалгаджийката го е трансформирала в едно нищо. Но не спира да се фука. Дори и навръх Рождество Христово, когато всеки от нас трябва да покаже поне малко смирение. Мястото, което обитава, едно към едно импонира на външността й, която в манията й да изглежда перфектна по-скоро е смешна, дори вулгарна. А и непрекъснатите хвалебствия за милионерския син Християн Гущеров, с когото съжителства, идват малко в повече. Но освен че бил голям кулинар, по-скоро чревоугодник, както личи от пръв поглед, той вероятно има същия вкус като половинката си. Прави са хората, които казват, че еднаквите се привличат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Потресаващо! Вижте в какво живее Мара Отварачката!”

 1. ани

  Дек. 25. 2013

  Защо пишете, че дома е неин? Тя просто го обитава в момента. Никой не знае нейният възлюбен коя ще прибере утре да го топли и хвали какъв е сладур 🙂

 2. Лили

  Дек. 25. 2013

  Наистина е потресаващо ! На това малко личице тези огромни криви устни !

 3. Анонимен

  Дек. 26. 2013

  🙂

Добавете коментар