Анелия призна, че има нова любов

Отношенията между поп-фолк колежките Анелия и Андреа вече започват все повече да приличат на повече от приятелски. Ани съобщи пред Signal.bg, че непрестанно има нужда да се вижда с Андреа. Това бил единственият човек, на когото желае да се обади по всяко време, да отидат на вечеря или кино. Анелия разкрива, че само с Андреа има някакво желание да общува в свободното си време.

Anelia-haresva-AndreaСъщевременно изпълнителката на "Чужди устни" признава, че в нейния живот се е появила нова любов, чието име не иска да споменава пред медиите. Възниква основателният въпрос, че щом Андреа е единственият човек, с когото Анелия иска да общува през почивките си, дали всъщност не е именно колежката и новата любов. Все пак логично е на първо място за хубавицата да бъде любовта и.

Преди известно време Андреа и Анелия се бяха щракнали в доста интимна поза, където Ани налиташе да целува Теди Андреева. Любов между двете би възхитила цяла България, но има само една спънка. Тя се казва Кубрат Пулев. Боксьорът едва ли би позволил някой да му отнеме половинката, при това точно жена. Все пак обаче между двете фолк диви наистина става нещо прекрасно, което Кобрата може да не успее да спре.