Болката я съсипа! Райна се разплака пред всички!

Болката я съсипа! Райна се разплака пред всички!
4.6 (92%) 5 votes

Певицата е изключително тъжна на празниците!

Времето, когато всички са щастливи и доволни, а именно празниците, Райна прекарва в самота и сълзи. Певицата не издържа и се разплака пред приятелите и почитателите си в социалната мрежа и сподели болката, която трови сърцето й.

„Чувствам се много разочарована“, написа самата македонка в профила си, а под статуса постна любимата си песен на Лили Иванова „Счупената чаша“.

Преди приятелите й да успеят да попитат какво става, Райна започна да преписва най-силните думи от текста на парчето и да ги предава така, сякаш те най-добре могат да характеризират онова, което бушува в душата й.

rainaИ докато някои са убедени, че разочарованието и сълзите на Райна се дължат на избухналата любов към Финдо в Къщата на Брадърите, то запознати уверяват, че мъжът, по който страда Пилето, е коренно различен.

Става дума за кубинеца Майкъл Фонс, който дълго време ухажвал певицата, но тя го отбягвала, защото е обвързан. Сега обаче Райна решила да го потърси, а той я отсвирил. Дори не се държал любезно с нея, а звучал отчуждено и много грубо.

Точно това за сетен път обезверило и отчаяло Райна, за която празниците поизгубили очарованието си. Може би само верните й приятели ще са тези, които да й вдъхнат надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Болката я съсипа! Райна се разплака пред всички!”

 1. ?

  Дек. 26. 2013

  ТОВА ЗВУЧИ НЕЛЕПО !

 2. Тц,тц...

  Дек. 26. 2013

  Явно са я зарязали за пореден път и не може да го преживее. Ама тя никога не оценява тоя, който е до нея, унижава го с действия и думи, а когато на човека му писне, и си бие камшика, тя тогава се освестя, че остава пак сама и започва да реве като магарица… При нея е повторения от грешки, а поука никаква…

 3. Тц,Тц

  Дек. 26. 2013

  Ти много ли си запознат с личния и живот та си написал цял ферман с предположения ? Аман от всезнайковци,които си вадят торбата със съветите, а в живота си нямат нещо повече от интернет.Колкото до момето, гледайки я трудно ще допусна, че има мъж, който ще и откаже.Да бъдем реалисти!

 4. Ха

  Дек. 26. 2013

  То не трябва много да си запознат с личният й живот…достатъчно е да погледнеш профила й във Фейсбук и ти се изяснява картинката. Редовно й пада пердето и реве та се къса…сигурно щото е много обгрижвана и не й отказват 😀

 5. Az

  Дек. 26. 2013

  Nomerat ne e da si s niakoi, za da ne si sam, a da si s tozi, s kogoto te svarzva istinska liubov. Stiga ste kritikuvali Raina, mnogo si e gotina. Pozhelavam i mnogo kasmet da nameri svoeto shastie.

 6. мими

  Дек. 26. 2013

  Аз лично не вярвам на всичко, което се пише по интернет, защото тия дето го пишат са “ чули – недочули “ или пък си измислят.

 7. Iordanka Dinkova

  Дек. 27. 2013

  Оооо, НЕ ТРЯБВА ДА ПЛА4Е , ЩЕ ПОГРОЗНЕЕ 🙂

Добавете коментар