Нечувано! Вижте с кого си лягала Мара Отварачката!

Нечувано! Вижте с кого си лягала Мара Отварачката!
5 (100%) 3 votes

Не спират чудатостите на фолк певицата Мария Кирова, позната като Мара Отварачката.

Последното „откровение” отново втрещи феновете й. Жив Едипов комплекс, просъскали недоброжелателите й. Оказа се, че нещата не са толкова страшни.

Просто изпълнителката на „Обичай ме така” призна пред зрителите на bТV, че до двадесет и три годишна възраст е спала в един креват със своята майка.

Мария е родена в семейство на спортисти, което по-късно се разпада. Тя има и по-малка сестра, която е мениджър в голяма фирма.

Трите са много задружни и се подкрепят.

Мара е всеизвестна със своите екстравагантности. Клонящи към фалш.

maria kirovaНо напористото миньонче не подбира средствата, за да е в „окото на бурята”. Чалгаджийската прекали дори и с демонстрираната си майчинска загриженост към невръстната си дъщеричка Марая.

Потребителите на социалната мрежа възнегодуваха, че тя непрекъснато поства снимки на малката сладурана, с единствената цел да засили собствената си популярност. После последва показността й с дома, в който живее на семейния начала с милионерския син Християн Гущеров.

Кичозната обстановка не само не привлече, а напротив предизвика отрицателните коментари на фейсбук маниаците.

Както и хвалебствията към богатия й приятел, който освен да й угажда с парите на тати, да готви и да трупа неподходящи вещи в дома си, явно не може да се похвали кой знае с какви дарби.

Мара не мирясва. Въпреки съветите на малко останалите й почитатели тя продължава да афишира чудатостите си.

С които си мисли, че провокира възхищението на околните. Точно обратното. Хората тотално се отвратиха от напъните й да бъде актуална и атрактивна

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нечувано! Вижте с кого си лягала Мара Отварачката!”

  1. Анонимен

    Дек. 28. 2013

    🙂

Добавете коментар