Черни празници за Злати! Съпругата на Миро не издържа и проговори!

Черни празници за Злати! Съпругата на Миро не издържа и проговори!
3.4 (68%) 5 votes

Победителката в Биг Брадър е изплашена и пред нервен срив!

Победителката в Биг Брадър ол Старс Златка Димитрова е уплашена и изправена пред нервен срив. И то точно през празничните дни, които обаче за нея се очертават черни. Защото най-голямата й съперница в лицето на законната съпруга на любовника й Миро проговори. Жената не издържа на показността, с която Черната Златка се подиграва с нея пред обществото и реши да действа.

Запознати разкриха не само, че съпругата на Миро категорично отказва да се разведе с него, но и това, че преди няколко дни тя лично е позвънила на Златка и е изляла целия си гняв. Обидената жена настоятелно помолила бургаската хубавица да спре да се занимава с нея пред медиите и нещо повече – да остави мъжа й на мира.

zlati_miroСлед дълъг размисъл законната половинка на Миро пожелала да даде шанс на брака си, най-вече заради малкия си син, на когото цялата тази показност около баща му влияела зле. Заради спокойствието на детето си, рогоноската преглътнала егото си и настояла Миро да се прибере вкъщи по празниците, за да бъде до хлапето.

Както може да се предположи, Злати е пред истерия, тъй като е нормално децата да са приоритет на всеки баща. Решението на Миро за Новогодишната нощ ще бъде показателно. Ако той действително избере дома и сина си, то приятели на Злати са убедени, че това ще бъде началото на края за отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Черни празници за Злати! Съпругата на Миро не издържа и проговори!”

 1. Весела Шопова

  Дек. 27. 2013

  🙂

 2. Az

  Дек. 27. 2013

  Ei goliama piavitza taia Zlatka.

 3. Iordanka Dinkova

  Дек. 27. 2013

  От цялата тази LOVE STORY не разбрах този Миро ""омагъосан "" ли е от тази РЕВЛА 🙂

 4. Име (задължително)

  Дек. 28. 2013

  Miro i toi bokluk kato liubimata si, kato dve maimuni sa na snimkata

 5. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  🙂

 6. Име (задължително)

  Дек. 30. 2013

  :).И тримата са маймуни.Кой за какво накъде се стреми:)

Добавете коментар