Близките на Мария силно притеснени! Вижте какво се случва с Марая!

Близките на Мария силно притеснени! Вижте какво се случва с Марая!
5 (100%) 3 votes

Ситуацията с детето никак не е добра!

Силно притеснени са близките и приятелите на поп фолк певачката Мария, разкриха източници, близки до пайнерката. Тревогата им е свързана с малката щерка на Отварачката – Марая, която според тях никак не върви на добре.

Колкото и да са малко, по-разумните и невманиачени приятели на певицата, категорично не одобряват това, което тя причинява на момиченцето. А именно да го държи почти гладно, за да не надебелеело.

mariya-marayaПри положение, че малката Марая тепърва расте, то храната й трябва да бъде силна и богата на всички важни вещества, дори и калориите. Певицата обаче не искала да чуе детето й да поема калорични ястия, защото си наумила да я превърне едва ли не в модел от малка.

„То е дете. Нормално е да иска да си хапне и бонбони, и шоколади, и всички онези неща, които обичат хлапетата. Но майка й забранява. Често пъти Марая дори плаче и моли за сладкиши, но Мария остава твърда“, споделят близки до семейството на Пайнер звездата.

Със сигурност режимът на Мара е прекален и по-скоро може да изиграе лоша шега на детето, отколкото да му помогне, особено на тази възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Близките на Мария силно притеснени! Вижте какво се случва с Марая!”

 1. насо

  Дек. 27. 2013

  ТЪПАНАРКА

 2. Име (задължително)

  Дек. 27. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Име (задължително)

  Дек. 28. 2013

  Nenormalnitza

 4. ко? не!

  Дек. 28. 2013

  Като се знаят кви са прости, единственото, с което могат да хванат богаташ е тялото, разбира се, до време. Каквата майката на Мара, такава и Мара, такава ще и най- малката Мара/ Марая, де, хохох/
  Мара можеше да надуе устните и на дъщеря си, кво се ослушва:)

 5. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  🙂

 6. al

  Дек. 29. 2013

  време е и за силикон и някоя и друга пластика време му е на детето боже опази от такава маика

Добавете коментар