Съкрушително разкритие след смъртта на Чочо Попйорданов

Съкрушително разкритие след смъртта на Чочо Попйорданов
5 (100%) 7 votes

Катя научи жестоката истина

Chocho

Катя на Чочо вече знае за своето осиновяване

Почти 8 месеца след смъртта на великия Чочо Попйорданов, дъщеря му Катя е научила истината за своето осиновяване. Нейната майка Даниела е разкрила на момичето по доста мек начин, че са я харесали в детската градина и са я избрали измежду много деца, защото била най-хубавото дете.

Така някак си семейството е успяло да предаде мълвата, която Катя чуваше, така или иначе. Това обаче не променя болката в душата на момичето. Майката се опитва да я утеши с приказки как татко и я гледа от небето и дори и посочва звездата – пазител, която е той за нея в момента.

Припомняме, че Чочо Попйорданов почина на 5 май тази година след инцидент на гробишето, в който пострада мозъкът му. Въпреки голямата борба на лекарите, актьорът си отиде от този свят на 48-годишна възраст. Той обаче остави милиони негови почитатели да скърбят. Чочо беше един от най-големите комици и такъв ще си остане.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Съкрушително разкритие след смъртта на Чочо Попйорданов”

 1. натали

  Дек. 28. 2013

  4o4o be6e prekrasen, jalko, 4e ne moja da se poradva na deteto si

 2. Borislav Antonov

  Дек. 28. 2013

  Моят син го научи от улицата и беше много гадно.Майката е направила най -верния избор кога детето да научи истината!

 3. Емилия Петрова

  Дек. 29. 2013

  Правилно действа Даниела,точно така и дъщеря ми знаеше на 1,5г.,че сме си я намери в болницата.Тя е в къщи от 34тия си ден.

Добавете коментар