Чудо! Мира Радева става двойничка на Николета!

Чудо! Мира Радева става двойничка на Николета!
5 (100%) 2 votes

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крака си. Гласи една българска поговорка.

Така и нашата социоложка Мира Радева решила да подражава. И то не на кой да е, а на красавицата Николета Лозанова. Познатата като „пеещата готвачка” от последния сезон на” ВИП Брадър” не долюбвала обонятелния си орган.

Той по-скоро прилича на клюн на орел, отколкото да има какъвто и да естетически вид. А и често заради него попадала под попържните на околните и колегите си.

Влюбената в планината Радева отнасяла и грубоватите подмятания на приятелите си, че нямало нужда да използва инструменти при превземането на скалните усои.

Тази работа перфектно вършел и носа й.

miraДори заменял превъзходно алпинистките съоръжения. А и за малко заради него щели да си кажат последно сбогом с любимия й Иво.

Той също не харесвал клюновидния й израстък и често я заставял да си промени фейса.

Явно времето наистина за обрат дошло. Мира Радева решила да брои половината от парите, който и дали заради участието й в шоуто по Нова телевизия.

Тя ще легне под ножа на пластичен хирург в софийска клиника.

Който ще издяла зле изглеждащия й израстък. Дори си е нацелила на кого иска да прилича по нос. За целта предвидливо помъкнала и снимка на прелестната НиЛо.

Дали пък не си фантазира, че като се сдобие с носа на изкусителката ще успее да омайва като нея мъжката половина на човечеството. Само с едно помръдване на подменените си ноздри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чудо! Мира Радева става двойничка на Николета!”

  1. kamelia

    Дек. 29. 2013

    Смях! Тази глупава дърта чанта, що и трябваше да се развява из реалитишоута. Преди поне минаваше за женас интелект, а сега зае място при най-глупавите кокони, но те поне са млади!

Добавете коментар