Тотална изненада, че се случи точно с красивата Вики Петрова!

Тотална изненада, че се случи точно с красивата Вики Петрова!
5 (100%) 3 votes

Красавицата Вики Петрова е сама по празниците и в тежко емоционално състояние, което изненадва всички!

След няколко тежки връзки и раздели, сега официално Виктория Петрова е сама и по думите на колегите от HotArena.net, не се чувства щастлива. Допълнително я смутила и разстройла новината, че доскорошният й любим – Петър Бакарджиев, и младата му съпруга Гергана Гунчева очакват своя първи наследник. Освен че е самотна, Вики Петрова явно се е замислила и за своите лични планове и за бъдещето си, може би дори за деца, научи екипът на Kliuki.bg.

Вики Петрова

Вики Петрова

След като се разделиха Пепи Бакарджиев и Петрова, спортният журналист бързо откри любовта в лицето на красивата „Мис България 2004“ – Гергана Гунчева. това може би е изненадало Виктория, но бързото предложение за брат и новината за бебе съвсем отчаяли Вики. Даже се говори, че тя сама избира да дежури по празниците, за да забрави за личните си разочарования.

Едно от красивите лица на родния ни ефир

Едно от красивите лица на родния ни ефир

Толкова красива жена трябва скоро да открие своя достоен мъж. Най-вероятно е въпрос на време, кандидати не липсват! Вики Петрова обаче си избира внимателно и нне можем да я виним, защото нейната красота може да си позволи това!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Тотална изненада, че се случи точно с красивата Вики Петрова!”

 1. натали

  Дек. 30. 2013

  ЕХО! ИМА ЛИ ИСТИНСКИ МЪЖЕ! КАК ТАКАВА ЖЕНА МОЖЕ ДА Е САМА?

 2. Eva

  ян. 01. 2014

  Жалки сте!!!Под нивото и е този селчо.Ако го искала, щяла е да го има.А тоя смешко и той от цвят на цвят, та на голяма ,, красавица,, попаднал.И като е толкова ,,търсен,, може и друга да я огрее.

 3. Roni

  ян. 02. 2014

  Рядко красива и ерудирана жена! Прекрасна е пред камера и въобще! Една от малкото в ефира! А онзи нека се размята насам-натам, негова си работа, но е грехота такива жени да попадат на подобни мъже.

 4. Мъж

  юни 07. 2014

  Жената наистина е много красива и буди у всеки мъж (цензура) мераци и то е напълно разбираемо. Проблема не е в мъжете, а е в самата Вики, просто трябва да си избере правилният, но това никак не е лесно. Пожелавам ѝ да го намери скоро. Аз също съм в списъка с мераклиите за нея!

Добавете коментар