Кариерата на Ивана в края си, скоро тя ще се захване с коренно различен вид дейност!

Един от идолите на милиони поп-фолк почитатели е на път да сложи край на кариерата си. Това е предсказанието на много от българските ясновидки. Кристина Сунгарска предрича ново поприще на брюнетката през 2014 година. Маг Сибила пък казва, че певицата ще се насочи към някакъв вид бизнес и ще остави пеенето.

[caption id="attachment_304041" align="alignright" width="300"]Krai-s-Ivana Ивана слиза от сцената[/caption]

Ясновидките твърдят, че Ивана ще осъзнае, че времето и вече е отминало и затова ще реши да напусне голямата фолк сцена. Всичко това ще се случи през 2014 година. Това било решение, което фолк дивата обмисляла от доста време, но сега най-после ще се реши да го направи. Бизнесът и обаче няма да я разочарова и Ивана ще остане същият заможен човек, когото виждахме през всичките тези години.

Припомняме, че Ивана стана изключително популярна през 2000 година с хита си "Сто патрона". След това тя завладя публиката по неповторим начин и в продължение на няколко години бе номер едно в целия поп-фолк, изпреварвайки дори Глория. С появата на Преслава обаче нещата леко се измениха. Годинките също си минават, а те са много важни за жанра, в който се проявява 44-годишната хубавица. Затова нейният край може би идва логично.