Шоков удар! Златка Райкова разкри скандална тайна за Райна и Коцето!

Шоков удар! Златка Райкова разкри скандална тайна за Райна и Коцето!
4.8 (95%) 4 votes

На русата хубавица явно й дойдоха в повече приказките на певицата!

Всеки си има предел на нервите, а този на Златка Райкова вече е надскочен. По отношение на поп фолк дивата Райна, която още от престоя в Къщата на Биг Брадър ол Старс се скъса да тръби, че Златка преспала с Коцето, докато двамата още били заедно.

За „незаконната“ любов на Райкова и Константин разбраха всички. А и няма как да бъде иначе, при положение, че Пилето го изчурулика, както в самата къща на Брадърите, така и в предаването на Гала. Там, на чаша чай, тя гукаше ли гукаше как претърсила телефона на любимия си и открила в него провокативни съобщения от блондинката.

zlatiТези неща дойдоха в повече на Златка, още повече когато тя със зъби и нокти се опитва да опази връзката си с ММА бореца Георги Валентинов от сплетни и интриги.

И истината си дойде на мястото – поне тази на Злати. Днес тя категорично и недвусмислено отрече каквато и да е връзка с Константин. И се закле, че между двамата не е имало дори намек за по-интимни преживявания.

„Да, някой може и да се ядосва или да ревнува, но ние с Коцето винаги сме били приятели. Повтарям – приятели. И само такива! И днес още се чуваме по телефона, но нищо повече. Омръзна ми от глупости“, видимо ядосана бе Злати, след което изстреля бомбата за Райна.

Според нея певицата винаги е била неуверена и е държала изкъсо Константин, защото самата тя не вярва достатъчно в себе си, способностите си и чара си като жена. „Когато нямаш достатъчно самочувствие, започваш да виждаш призраци навсякъде. Това стана тогава с Райна. Същото се получи и в Къщата, където тя непрекъснато ми търсеше кусури, само за да изтъкне себе си“, заключи Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Шоков удар! Златка Райкова разкри скандална тайна за Райна и Коцето!”

 1. изрод

  Дек. 30. 2013

  Тя и за Ицо-100 манекенки ще отрече ако я питате, но ние не ядем доматите с колци.

 2. Iordanka Dinkova

  Дек. 30. 2013

  Ами то така е в средите на ""вип персоните "" не е ясно кой кум , кой сват , кой на булката брат""

 3. Iordanka Dinkova

  Дек. 30. 2013

  Ами то така е в средите на ""вип персоните "" не е ясно кой кум , кой сват , кой на булката брат""

 4. Хаха

  Дек. 30. 2013

  Златкееее, защо не отрече в къщата, че си спала с Коцето бе…ама ти с кого ли не си, стига да има парички ,и да те бие…Сега като те е насмел Коцето и отричаш – смешна работа! Изкара Райна неуверена с мъжете и без самочувствие – ами това си е комплимент даже – уж фолк певица, а е била интимна с много малко мъже. Виж ти – бройката ти е голяма и тарифа си имаш даже и те издържат мъжете…сега си свалила едно младо неопитно момче, водиш го по телевизиите и се правиш на такава каквато не си…както в къщата.

 5. Мая

  Дек. 30. 2013

  Тая курва се прави на света вода ненапита.

 6. smqh

  Дек. 30. 2013

  подкрепям коментар 2, Райна като и каза в къщата ,че се изпуснала за нея иКоцето ,Злата си сви перките и замълча, а днес говори, не може да се хване на Райна на малкия пръст, Райна не е златотърсачка като нея и затова го остави тоя пиян женкар, ако беше такава още щеше да търпи Коцьо заради общото им пеене и слава , Райна се хваща с момчета , дори да нямат пари – по любов , а не с чичко паричковци като Златка

 7. Ева

  ян. 01. 2014

  Тая ,,красавица,, хубаво се беше покрила, сега кой я изкара от нафталина? Такива като нея с лопата да ги ринеш.Носят на бой, но не издържат без пари.Дреме ни с кого е спала и с кого ще спи.Боклука си е боклук.

 8. koteto

  мар. 29. 2014

  kvo kaza tima qgo kaji pak kakvae taz zlatka raikova kvo ne darta baba babami epokrasiva ot neq qposmei akox ne

Добавете коментар