България плаче! Вижте цялата истина за състоянието на Стефан Данаилов!

България плаче! Вижте цялата истина за състоянието на Стефан Данаилов!
4.1 (82.22%) 9 votes

Ламбо заминава спешно за Франция

Вече няколко дни България не може да преживее ужасната новина за здравословното състояние на своя любимец Стефан Данаилов. Актьорът е болен от левкемия и вече е започнал да се лекува срещу тежката болест. Според изследванията, той се намира все още в първи стадий, което дава надежди за пълното му възстановяване. Нещата обаче никак не са толкова прости.

Ведната след посрещането на Нова година, Ламбо ще замине за Франция, където ще бъде подложен на редица химиотерапии с най-новите технологии в медицината. Подобно лечение в България е невъзможно, затова ще се наложи нашата звезда да се качи на самолета час по-скоро.

LamboСпоред запознати със случая, основната причина за пораждането на левкемия у Стефан Данаилов се корени в големия стрес, който го връхлетя преди една година. Актьорът така и не можал да превъзмогне излагацията, която са му нанесли синът му Владко и Ирен Кривошиева в шоуто „ВИП Брадър“. Както повечето болести, и тази се е отключила именно чрез стрес.

Първият стадий на левкемията по принцип е лечим, но в случая годините на Ламбо допълнително усложняват лечението. За един млад организъм е двойно по-лесно да се пребори с коварната болест, докато Стефан Данаилов наскоро навърши 71 години. Със сълзи на очи, България се надява, че няма да изгуби своя любим актьор, човека, с когото израстнаха пред малкия екран няколко поколения. Истинският революционер на българското кино – Стефан Данаилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “България плаче! Вижте цялата истина за състоянието на Стефан Данаилов!”

 1. kami

  Дек. 30. 2013

  Успешно лечение, скъпи Ламбо! Много те обичаме!

 2. Dinkova

  Дек. 31. 2013

  Желая успешно лечение,много сила,воля и кураж

 3. Vesi

  ян. 01. 2014

  Моля се за теб Стефан! Няма човек в България да не те обича и да не е с теб в този труден момент! От сърце желая – УСПЕХ в лечението! Ако наистина си болен, разбира се!

 4. Eva

  ян. 01. 2014

  Сърдечни пожелания за бързо възстановяване. Но защо вините един млад и наранен човек за това ,че е отритнат от баща си? Защо не упрекнете жената до него, която не му е позволила близостта със РОДНИЯ син.Не вменявайте вина, ако някой не ви е симпатичен.В крайна сметка всеки си носи кръста.

Добавете коментар