Шок! Емилия стана жертва на лекарска грешка!

Шок! Емилия стана жертва на лекарска грешка!
5 (100%) 3 votes

Певицата се чуди как да поправи грешката!

Благоверната на Коко Динев – Емилия е съсипана след бруталната лекарска грешка, която я превърна в сушена стафида. Това се случило след престоя й във Виена, където певицата се сдоби с нови и още по-големи силиконови импланти и опънато до пръсване лице. Шията й обаче е тотално обезобразена като цялата е осеяна с линии и бръчки.

Още щом се появи на първото си участие в нощните клубове на родината, тя не остана незабелязана от клиенти и папараци, които побързаха да увековечат кадри с шокиращата истина, пише сайтът Хотарена.нет.

emiliaС просто око се виждат браздите по врата на Емилия, а освен това физиономията й по-скоро е заприличала на маска, отколкото на човешко лице. Фенове изкоментираха, че тя дори не е могла да пее добре, защото лицето й имало ограничен лимит на разтягане. Мимиките и дори усмивките й стояли изкуствено.

По всичко личи, че Емилия не е оперирана в реномирана клиника във Виена, където такава грешка е повече от невъзможна.

Нелогично е само, че при завидното си финансово положение, Коко Динев е позволил на жена си да легне под скалпела на второкласен хирург, отколкото на виртуоз.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Шок! Емилия стана жертва на лекарска грешка!”

 1. Шарлот

  Дек. 30. 2013

  Тия са по на 30- тина години. Защо се оперират?

 2. Име (задължително)

  Дек. 31. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 3. наблюдател

  Дек. 31. 2013

  ВСИ4КИ 4АЛГА-ПЕВА4КИ , МИСКИ , КИФЛИ и т. н са с НОВИ НОСОВЕ , на маи наи- сполу4ливата промяна е на русата Златка / ? /.

 4. Re

  Дек. 31. 2013

  Napravo da se chudish – mladi hora s plastichni operatzii. Zaprilichali sa na zastinali mumii, izkustveno obezlicheni. Kakvo znachenie ima litzeto, ako si prost i bezinteresen kato lichnost.

Добавете коментар