Николета изпрати 2013-та с признание за измяната на Валери

Николета изпрати 2013-та с признание за измяната на Валери
5 (100%) 3 votes

Моделката последва примера на посестримата си Рут Колева и не пропусна да жегне врагините си

Николета най-после призна, че са верни клюките за изневерите на благоверния й.

Честолюбивата Лозанова, която дума не дава да се издума, че има конкуренция на който и да е фронт, жертва самолюбието си в името на модата. Откакто посестримата й от „Къртицата” – Рут Колева си призна във Фейсбук, че е прощавала изневери, начинаещата водеща реши, че не е актуално да пази достойнство. Затова в традиционното си самохвално обръщение в социалната мрежа, Николета сподели с вълнение, че старата година освен вселенски успехи, й донесла и предателство:

Каза си без бой това, което знаеха вече всички

Каза си без бой това, което знаеха вече всички

Разбира се, новината, че Валери има проблем с верността, е стара. Ни Ло обаче се кълнеше в собственото си предаване, че не е като разни хленчещи женички, които плачат от студио в студио с цел ПР (разбирай – Алисия!). Плеймейтката се опита да демонстрира ниво като не пожела да занимава зрителите с кирливите ризи на семейството си…Но класата й изтрая едва няколко месеца.

Е, за да не излезе чак изпаднала в собствените си очи, Божинова не пропусна да обърне внимание на собствената си значимост. Освен кошмар за бившите и навитите на мъжлето си, тя се обяви за муза и обединителка. Новината, че Алисия и Андреа ще правят дует, явно я е поласкала и със сигурност се вижда пак в центъра на общественото внимание.


ПОВЕРИТЕЛНО от NL / 05.10.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета изпрати 2013-та с признание за измяната на Валери”

  1. Дони

    ян. 01. 2014

    Ох, не ни занимавайте с тази луда….щото е единствена „убавица“ затова мъжът и все по чуждите гледа ;).

Добавете коментар