Венета Райкова удиви България още в първия ден от годината

Отново нестандартна и оригинална, Венета Райкова реши да посрещне 2014 година на много странно място. Тя го направи в басейна на курорта в Банско, където в момента се намира със семейството си, научи Kliuki.bg. Причината е в суеверието на телевизионната водеща. Тя е избрала да посрещне новата година във вода, за да и върви по вода, споделя самата Райкова.

[caption id="attachment_304158" align="alignright" width="300"]Raikova Венета Райкова в басейн точно на Нова година[/caption]

Така, абсолютно неочаквано за всички, в полунощ, когато целият български народ отвори шампанското и се прегръщаше по повод новото начало, една от най-известните българки беше напълно сама. Венета обаче сама избра този начин на празнуване, защото вярва, че той ще и донесе успех през 2014 година.

Водещата на "Горещо" вече 10 дни почива активно в Банско, където кара ски и разпуска ползотворно по местните механи със своя съпруг и сина си. В голямата нощ обаче тя отново изненада България и показа, че умее да бъде нестандартна. Вижте нагледно как посрещна Нова година Венета Райкова.

[caption id="attachment_304160" align="aligncenter" width="300"]Raikova-v-basein Ето така Венета усети за първи път 2014 година[/caption]