Светът потъна в сълзи! Пристигна ужасяваща новина за състоянието на Шумахер…

Светът потъна в сълзи! Пристигна ужасяваща новина за състоянието на Шумахер…
3.9 (78%) 10 votes

Михаел Шумахер ще има огромни последствия при оцеляване

Почитателите на Михаел Шумахер получиха нов студен душ след думите на лекарите, които се опитват да спасят пилота на Формула 1. Те обявиха, че даже да оцелее, Шуми вече никога няма да бъде същият. Последствията на мозъка му са необратими.

Тази новина буквално потопи в сълзи целия свят. Германският пилот е обичан навсякъде. Той остана в сърцата на няколко поколения привърженици на Формула 1 и никога няма да бъде забравен. Семейството на Шумахер е съсипано. То не знае вече на какво да се надява. От една страна Шуми може да умре, а от друга – остава с мозъчна травма до живот. И при двата варианта близките му ще страдат неимоверно много за него.

Michael-Shumache

Михаел Шумахер ще остане мозъчен инвалид, ако оживее…

Михаел Шумахер е в това критично състояние вече пети ден. Той е в кома, от която лекарите все още не могат да го изкарат, въпреки двете уж успешни операции. Ударът в главата му е засегнал центрове на мозъка, които го увреждат до края на живота му. Милиони по света са потресени от странностите на живота. В продължение на 30 години Шуми рискуваше здравето си по пистите на Формула 1, а веднага след отказването му се случва тази трагедия. Наистина прекалено жестоко…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Светът потъна в сълзи! Пристигна ужасяваща новина за състоянието на Шумахер…”

  1. ZIZI

    ян. 02. 2014

    ужасна новина!!

  2. tennis_lady

    ян. 02. 2014

    Не е вярно, че не могат да го събудят! Не трябва. Поддържат го в изкуствена кома, докато се възстанови!

Добавете коментар