Шон Пен пъчи мускули на сърф-ваканция (СНИМКИ)

Шон Пен пъчи мускули на сърф-ваканция (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Бившият мъж на Мадона, филмова звезда и герой от новините – Шон Пен, събра очите на папараците по време на коледната си ваканция на Хавайските острови. Какви мускули само на 53 години!

За 30 години Шон Пен е станал и по-атлетичен, и по-добър на сърфа!

За 30 години Шон Пен е станал и по-атлетичен, и по-добър на сърфа!

За много хора Рождество е свързано с елхите и снега, а за Шон Пен Хаваите са по-доброто място за една коледна ваканция. Така той просто се пренесе от един слънчев терен – Лос Анжелис, на друг  и не пропусна да се порадва на любимия си спорт. Една от първите големи роли на Шон Пен в киното отпреди 30 години също е свързана със сърфинг.

Актьорът се стяга да яхне сърфа

Актьорът се стяга да яхне сърфа

Сега се оказва, че топ-актьорът не само не е загърбил това младежко занимание, но дори е станал по-добър и по-атлетичен! На мускулите на този човек могат да завиждат двойно по-млади мъже, коментират от medikforum.ru. Серия от папарашки снимки показва звездата в момент, когато навлича хидрокостюма си. Бият на очи гъстата грива и отличната мускулатура. Вижда се, че Шон Пен е успял да се опази от две тъжни промени, характерни за средната възраст: трупането на килограми и постепенното лишаване от коса.

През последните години Шон Пен се занимава усилено не само с кино, но и с благотворителни проекти. Част от тях е съвместната му работа с Мадона в подкрепа на жертвите на земетресението в Хаити.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шон Пен пъчи мускули на сърф-ваканция (СНИМКИ)”

  1. adriana

    ян. 02. 2014

    triabva da e na nivo, zastoto toi gorkia, ne hubavec

  2. Анонимен

    ян. 03. 2014

    🙂

Добавете коментар