За какво си бъбрят принц Уилям и Дейвид Бекъм?

За какво си бъбрят принц Уилям и Дейвид Бекъм?
4.3 (86.67%) 3 votes

Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм са близки приятелки: сближават ги любовта към модата и майчинството. Кое свързва съпрузите им, които също са на „ти“?

Кейт и Виктория са първи дружки, но херцогинята предпочита други дизайнери

Кейт и Виктория са първи дружки, но херцогинята предпочита други дизайнери

След раждането на престолонаследника принц Джордж двете известни жени имат много общи теми за разговор, коментира spletnik.ru. Британските таблоиди отбелязват още , че двете семейства са станали особено близки след преместването на Бекъмови в Лондон. Те се виждат често и обменят “рецепти” за кариерата и семейството. Макар да не са от кралско потекло, Дейвид и Виктория са достатъчно интересни и вещи в ред житейски и професионални области. Най-често обсъжданите теми от двете двойки били възпитанието на децата и декорирането на помещения – занимание, което Вики и Кейт обожават. Освен това и двете се интересуват от изкуство. Какво ли обсъждат в това време мъжете им?

Принц Уилям и звездата Бекъм си бъбрят по мъжки за спорт и бащински грижи. Принцът нямал търпение да научи някои от кулинарните тайни на Дейвид, който е известен майстор на суши.

Принц Уилям няма търпение да научи от Бекъм как се прави суши

Принц Уилям няма търпение да научи от Бекъм как се прави суши

Контактите между двете двойки не са от вчера: те бяха и сред специалните гости на кралската сватба през 2011-а. Сближаването им в днешната форма е нова тръпка от лондонския период на Бекъмови. Последното, за което Виктория и Кейт дискутирали надълго и нашироко, било обзавеждането на фамилната баня в новия замък на футболното семейство. Кейт, която току що приключи с устройството на двореца Кенсингтън, компетентно се произнесла как да бъде подредена банята в новия замък на Бекъмови. Като новодомци Виктория и Дейвид получили и кралски подарък от Кейт: старинни гръцки статуи. Ясно е, че принцът и съпругата му ще са най-желаните гости в новия “Бекъмгам”, когато капиталният ремонт там приключи.

Мълвата е безмилостна: след като двете известни жени са толкова близки приятелки, чудно защо Кейт Мидълтън не носи дрехи с марката на Виктория? Предпочитанията й твърдо са за Jenny Packham и Temperley London!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “За какво си бъбрят принц Уилям и Дейвид Бекъм?”

  1. юлка

    ян. 03. 2014

    виктория доста се постара да стигне до кралските особи и сега бере плодовете

Добавете коментар